Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Muurstickers walvis

Muurstickers walvis Op maat gemaakt voor een uniek huis - Gepersonaliseerde, hoge kwaliteit en makkelijke toepassing.
Gepersonaliseerde muurstickers: Muur stickers maken of stickers laten maken? Maak gemakkelijk en snel muur stickers ontwerpen! Persoonlijke ontwerpen!

Met deze tool kunt u uw eigen muur stickers maken of stickers laten maken! Heeft u een mooie afbeelding van de kinderen, de huisdieren of vakantie foto’s en wilt u deze graag ontwikkelen door stickers ontwerpen? Transformeer deze dan nu naar wandstickers door zelf stickers maken met onze handige website tool!

Op deze pagina kun je zelf een afbeelding toevoegen, wellicht met een tekst erbij, die u graag als sticker zou willen afdrukken. Stickers maken goedkoop, dat is zeker mogelijk bij onze website. Wij hanteren zeer lage prijzen en zeer hoge kwaliteit van stickers. Onze stickers zijn gemaakt van duurzaam vinyl. Vinyl stickers ontwerpen is van een hele hoge kwaliteit, uw stickers zullen lang meegaan en u kunt lang en fijn genieten van deze mooie muur decoratie ontwerpen.

U kunt eindeloos voor dingen maken met deze tool! Denk aan je eigen stickers maken zoals adresstickers maken, raamstickers maken, autosticker maken

STICKERS LATEN MAKEN EN MUURSTICKERS MAKEN

Muurstickers maken is gemakkelijk en snel via onze ontwerp tools en flexibiliteit. Wij bieden oneindig veel opties voor u. Ten eerste kunt u zelf u design tekenen, ten tweede kunt u een afbeelding aan de bestelling toevoegen en wij zullen deze zo precies mogelijk namaken en ten derde, wij kunnen ook een sticker voor u ontwerpen aan de hand van uw uitleg. Wees wel heel gedetailleerd in uw schriftelijke uitleg zodat onze designers zo precies mogelijk het design kunnen maken wat u in uw gedachten heeft.

Muurstickers ontwerpen is natuurlijk wel lastig als je niet helemaal weet waar je naar op zoek bent. Voor meer inspiratie kunt u onze standaard catalogus bekijken om te zien welk soort sticker het beste past bij uw zelf sticker ontwerpen. Leuke sticker ideeën zijn bijvoorbeeld adres stickers maken, auto sticker ontwerpen, zelf stickers maken voor auto, raamstickers ontwerpen, speciale decals maken, ronde stickers maken, foto stickers maken, logo sticker maken, grote stickers laten maken, en nog veel meer keuzes om te noemen om voor inspiratie voor uw gepersonaliseerde stickers!

Ook een sticker met het logo van uw bedrijf kunnen wij voor u maken! Creëer nu zelf een muursticker die bij u past. Pas de kleuren en afmetingen geheel naar eigen wens aan. Personaliseer erop los met zelfgemaakte decoratie stickers.

Stickers bestellen eigen ontwerp? Stickers maken online? Wat wil je nog meer! Tenstickers is snel en gemakkelijk! Vinyl stickers maken is een ideaal cadeau voor de decoratie van uw woning en kamers van uw kinderen. Daarnaast zijn onze stickers ook geschikt voor de woonkamer, badkamer, keuken en slaapkamers, zelfs de wc! Wij hebben stickers voor alle kamers in huis, in alle kleuren, maten, verschillende categorieën en stijlen, de keuzes zijn eindeloos! Muurstickers laten maken? Zelf stickers maken gratis? U bent op het juiste adres!

De persoonlijke muurstickers worden gemaakt van hoge kwaliteit vinyl waardoor ze makkelijk aan te brengen zijn en langdurig blijven plakken. Mocht u vragen of hulp nodig hebben dan kunt u altijd een mail sturen naar onze email!

1.99
Creatief en originele kindersticker van een walvis, dat tegelijkertijd ook functioneert als een schoolbord.

Creatief en originele kindersticker van een walvis, dat tegelijkertijd ook functioneert als een schoolbord. Briljante sticker om uw huis te versieren! Natuurlijk is deze muursticker een geweldig decoratie idee voor verschillende ruimtes in huis van uw kinderen.
Het grootste dier in de wereld ondergedompeld in de muren van uw huis. Een sticker voor de kleintjes thuis. Laat de kinderen hun creativiteit tonen op deze krijtbord uitgegeven als muursticker.
Makkelijk te brengen en te verwijderen omdat er bij de productie gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig materiaal. Te bestellen in elke gewenste afmetingen.

Creatief en originele kindersticker van een walvis, dat tegelijkertijd ook functioneert als een schoolbord.
12.99
Muursticker met de afbeelding van een grote walvis. Een leuke wandsticker van een walvis voor de decoratie van de slaapkamer of speelhoek van je kind.

Een leuke muursticker met de afbeelding van een grote walvis dat water uit zijn spuitgat spuit. Een leuke wandsticker van een walvis voor de decoratie van de slaapkamer of speelhoek van je kind!

Muursticker met de afbeelding van een grote walvis. Een leuke wandsticker van een walvis voor de decoratie van de slaapkamer of speelhoek van je kind.
5.75
Baby muursticker ontworpen met een schattige vis om de slaapkamer van kinderen te versieren. Het is aanpasbaar met elke naam naar keuze.

Baby muursticker ontworpen met een schattige vis. Dit mooie ontwerp is een leuk idee om de slaapkamerruimte van een kind van een kind te verfraaien. Het is aanpasbaar met elke naam naar keuze. Vul in het tekstveld de naam in die nodig is om dit ontwerp te personaliseren. Laat elk kind zich gelukkig voelen met een geweldige sfeer. Het ontwerp van de dieren muursticker zal de eerste letter bevatten van de naam die u opgeeft en vervolgens is de naam vol. Kies een geschikte maat uit de opties in het veld. Maak je geen zorgen over hoe je het moet aanbrengen, want de instructie zal je helpen om het soepel te leggen.

Baby muursticker ontworpen met een schattige vis om de slaapkamer van kinderen te versieren. Het is aanpasbaar met elke naam naar keuze.
Gepersonaliseerd Vandaag 15% Korting
12.35€10.50
Een leuke en kleurrijke muursticker van een fantasie wereld met een prachtig groene walvis in de zee tussen de andere vissen.

Een leuke en kleurrijke muursticker van een fantasie wereld met een prachtig groene walvis in de zee tussen de andere vissen, op het land vindt je kleurrijke bomen en planten terug met prachtige vlinders! Een leuk idee voor de versiering van de kinderkamer of speelhoek!

Een leuke en kleurrijke muursticker van een fantasie wereld met een prachtig groene walvis in de zee tussen de andere vissen.
Vandaag 15% Korting
23.82€20.25
Een prachtige kindersticker die een kleurrijke afbeelding weergeeft van een walvis die een boot omhoog blaast!

Een prachtige kindersticker die een kleurrijke afbeelding weergeeft van een walvis die een boot omhoog blaast! Een geweldig ontwerp door Bonita del Norte die hiermee graag warmte, kleur en vriendelijkheid de ruimte in wil brengen! Heeft u nog geen idee hoe u de kinderkamers in huis aan wilt kleden? Neem dan een kijkje binnen deze collectie! Geweldig voor alle dieren fans! De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen. 

Een prachtige kindersticker die een kleurrijke afbeelding weergeeft van een walvis die een boot omhoog blaast!
5.99
Muursticker Save the Whales, ben jij ook tegen de walvisvaart? Laat zien dat je tegen deze gedateerde traditie bent met deze mooie wanddecoratie.

Muursticker Save the Whales, ben jij ook tegen de walvisvaart? Laat zien dat je tegen deze gedateerde traditie bent met deze mooie wanddecoratie. Boven de tekst is een schattige walvis bedrukt die half onder de golven verborgen gaat. Omdat er al eeuwen lang op walvissen gejaagd word zijn deze arme dieren tegen het uitsterven aan bedreigt geweest. Daarom zeggen wij, genoeg is genoeg en save the wales! De sticker kan worden aangebracht op vlakke oppervlakte, zoals een raam, een auto of gewoon aan de muur in de woonkamer of in een andere kamer in het huis.

De sticker is gemaakt van kwaliteit vinyl, makkelijk aan te brengen en laat geen schade achter. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag via info@tenstickers.nl.

Muursticker Save the Whales, ben jij ook tegen de walvisvaart? Laat zien dat je tegen deze gedateerde traditie bent met deze mooie wanddecoratie.
2.25
Decoratieve muursticker met diverse zeevissen en speciaal uitgewerkt design erop. Het is gemakkelijk aan te brengen in elke gewenste maat.

Decoratieve behangrand walvis en vissen sticker om een mooie lijn langs een muur ruimte te creëren. Het ontwerp is gevormd met verschillende zeeleven kenmerken zoals haai en andere zeevissen met speciale kenmerken. De gekleurde zeedieren sticker kan worden toegepast in een keuken, slaapkamer, badkamer en elke andere ruimte in huis. Het kan worden gekozen in elke gewenste afmeting en ideaal voor uw ruimte. Het product is gemaakt van hoogwaardig vinyl met rimpel- en luchtbel. Het slijt niet van het oppervlak, maar het kan op elk gewenst moment worden verwijderd zonder dat het de geplaatste plaat beschadigt.

Decoratieve muursticker met diverse zeevissen en speciaal uitgewerkt design erop. Het is gemakkelijk aan te brengen in elke gewenste maat.
2.99
Een ideale decoratieve mariene meubelsticker voor kinderen, slaapkamermeubilair met een oceaanleven. Beschikbaar in elke dimensie.

Een ideale decoratieve mariene kinder meubelsticker voor slaapkamer meubels. Het wordt gekenmerkt door verschillende zeedieren met omringende kenmerken. Een leuk en illustratief meubelsticker voor kinderen. Het product is gemaakt van hoogwaardig vinyl en is gemakkelijk aan te brengen. Koop rakel van de website om het met perfectie toe te passen. Het product kan in elke gewenste afmeting worden gekocht, voer de benodigde maat in het daarvoor bestemde veld in en het wordt klaargemaakt. De zeedieren walvis en vissen sticker is gemaakt van hoogwaardig vinyl met een sterk kreuk- en luchtbel bij het aanbrengen. Voeg het toe aan uw winkelwagen.

Een ideale decoratieve mariene meubelsticker voor kinderen, slaapkamermeubilair met een oceaanleven. Beschikbaar in elke dimensie.
2.99
Een grote tekening walvis muursticker om elke ruimte te decoreren met een maritiem tintje. Het ontwerp wordt gekenmerkt met een walvis en de kleur en grootte is aanpasbaar.

Een grote tekening walvis muursticker om elke ruimte te decoreren met een maritiem tintje. Het ontwerp is voorzien van een walvis en zal geweldig zijn op elke ruimte die erop wordt aangebracht. Het kan worden gebruikt voor woondecoratie en ook voor kantoor- en bedrijfsruimte. Het is klevend en gemakkelijk aan te brengen op een vlakke ondergrond. Dit grote walviszelfklevende sticker is beschikbaar in verschillende grootte opties en de kleur is aanpasbaar in een van de kleuren die we in de catalogus hebben. Bestel de zeedier sticker bij ons online om te krijgen wordt bij u thuis afgeleverd en in perfecte staat.


Een grote tekening walvis muursticker om elke ruimte te decoreren met een maritiem tintje. Het ontwerp wordt gekenmerkt met een walvis en de kleur en grootte is aanpasbaar.
18.99
Hou jij van de zee en van de dieren in de oceaan? Dan is dit de muursticker voor jou. Op deze wanddecoratie vindt je haaien, walvissen, zeehonden.

Hou jij van de zee en van de dieren in de oceaan? Dan is dit de ideale muursticker voor jou. Op deze wanddecoratie vindt je haaien, walvissen, orka's, zeehonden en nog veel meer terug. Bepaal zelf de gewenste grootte en kleur die het beste bij je woning past.

Hou jij van de zee en van de dieren in de oceaan? Dan is dit de muursticker voor jou. Op deze wanddecoratie vindt je haaien, walvissen, zeehonden.
30.99
Decoreer de slaapkamer of speelhoek van je kinderen op een prachtige manier met deze leuke wandsticker!

Decoreer de slaapkamer of speelhoek van je kinderen op een prachtige manier met deze leuke wandsticker! Een mooie muursticker in prachtige kleuren van een walvis omringd door struiken en bloemen met hierbij leuke vogeltjes!

Decoreer de slaapkamer of speelhoek van je kinderen op een prachtige manier met deze leuke wandsticker!
Vandaag 10% Korting
14.43€12.99
Realistisch zeedier muursticker ontwerp met verschillende zeedieren. Op het ontwerp staat een dolfijn, octopus, walvis, haai, schildpad, etc.

Realistisch zee dier muursticker ontwerp met verschillende zeedieren. Op het ontwerp staat een dolfijn, octopus, walvis, haai, schildpad, etc. Het ontwerp is zo gemaakt dat u elk van de kenmerken apart in de volgorde en positie naar keuze kunt plakken. De zeevis muursticker is gemakkelijk op het oppervlak te plakken, origineel, duurzaam en gemaakt van hoogwaardig vinyl. U kunt de verschillende zeedieren sticker op elk moment zonder problemen uittrekken en de maat kan in elke gewenste afmeting worden aangepast.


Realistisch zeedier muursticker ontwerp met verschillende zeedieren. Op het ontwerp staat een dolfijn, octopus, walvis, haai, schildpad, etc.
35.99
Muursticker van een vrolijke blauwe walvis tussen de golven in de zee. Wandsticker voor de decoratie van de speelhoek of slaapkamer van je kind.

Een prachtige muursticker van een vrolijke blauwe walvis tussen de golven in de zee. Een leuke wandsticker voor de decoratie van de speelhoek of slaapkamer van je kind.

Muursticker van een vrolijke blauwe walvis tussen de golven in de zee. Wandsticker voor de decoratie van de speelhoek of slaapkamer van je kind.
5.25
Decoratieve en vrolijke zeedieren muursticker voor kinderen in de slaapkamer. Het is aanpasbaar met elke gewenste naam. Eenvoudig aan te brengen.

Decoratieve en vrolijke zeedieren muursticker voor kinderen. Dit ontwerp is een geweldig idee om de slaapkamer van kinderen te versieren, of het nu aan de muur, raam, deur, meubelier, enz. Oceaandieren zijn altijd aantrekkelijk voor kinderen en dit ontwerp zou het een gevoel en een denkbeeldige aanwezigheid geven aan de ruimte van elk kind dat erop is ingericht. Het is aanpasbaar met elke naam van wens, geef de naam voor de gepersonaliseerde vissen en walvis muursticker in het tekstveld. We hebben hetin elke gewenste maat, maar u kunt een keuze maken uit een van de vermelde afmetingen.


Decoratieve en vrolijke zeedieren muursticker voor kinderen in de slaapkamer. Het is aanpasbaar met elke gewenste naam. Eenvoudig aan te brengen.
Gepersonaliseerd
9.75
Een leuke set muurstickers van allemaal grote zeedieren. Een leuke set wandstickers voor de decoratie van de kinderkamer.

Een leuke set muurstickers van allemaal grote zeedieren met hierin: Een haai, een zwaardvis, een octopus, een reuzenschildpad, een walvis en een dolfijn. Een leuke set wandstickers voor de decoratie van de slaapkamer of speelhoek van je kind.

Een leuke set muurstickers van allemaal grote zeedieren. Een leuke set wandstickers voor de decoratie van de kinderkamer.
13.50
Muursticker walvis en Walvis kinderkamer muursticker zijn een leuk idee als kinderkamer muurdecoratie. De Walvis muursticker in alle maten en kleuren!

Een originele muursticker kinderkamer met een plaatje van een walvis en je kind zijn of haar naam eronder geplakt op de muur. Wil jij graag een uniek sticker verjaardagscadeau aan je kinderen geven, dan is deze sticker een uniek idee. Muursticker walvis is een leuke sticker voor kinderen tussen de 0 en 10 jaar oud. Walvis kinderkamer muursticker zijn een leuk idee als kinderkamer muurdecoratie. De Walvis muursticker kan aangepast worden in alle maten en kleuren die u graag wilt hebben!

Muursticker walvis en Walvis kinderkamer muursticker zijn een leuk idee als kinderkamer muurdecoratie. De Walvis muursticker in alle maten en kleuren!
Gepersonaliseerd
6.99
Eenvoudig aan te brengen decoratief en illustratief muurdecor voor thuis van twee walvissen die elkaar bereiken met de mond met de tekst '' i whale love you ''

Zelfklevende  muursticker om je muuroppervlak te versieren en het uiterlijk van je ruimte te veranderen. Dit is een ontwerp van twee walvissen die elkaar raken met de mond en een tekst erbij dat zegt: "ik hou altijd van je", het ontwerp toont zoveel liefde en zorg en het is zeer illustratief voor kinderen. De liefdesmuursticker bevat ook enkele speciale functies zoals sterren en lelies in een mooie kleur. De applicatie is eenvoudig met de instructie en het zal geen luchtbellen of rimpels vormen die u niet bevalt, waarom niet nu de keuze maken met de gewenste maat.

Eenvoudig aan te brengen decoratief en illustratief muurdecor voor thuis van twee walvissen die elkaar bereiken met de mond met de tekst '' i whale love you ''
15.99

1-17 van 17 muurstickers