• Productie op aanvraag
  • Express Levering binnen 24/48 uur
  • Beveiligde betalingsmogelijkheden
  • Verlaagde prijzen op meer dan 20.000 producten
  • Gratis verzending naar pick-up point vanaf 55€
Filter

Tablet en laptop stickers

(142)
590 muurstickers
Vind nu laptops stickers van alle merken op de markt, voor het decoreren van uw apparaat! In onze uitgebreide collectie vindt u een breed assortiment aan verschillende laptop skins. Perfect om uw tablet en laptop helemaal van u te maken! Bekijk ze nu voor een vrolijke sfeer om uw laptop te verfraaien!

Filter

Laptop en tablet Wis filters
1 - 24 van 590 muurstickers Filter de zoekopdracht voor meer specifieke zoekresultaten.

Gemiddelde beoordeling

Beoordelingen
WAAR KOOP IK TABLET EN COMPUTER STICKERS?

Voor hoogwaardige laptopstickers die lang meegaan, is het slim om een gespecialiseerde website te bezoeken. Hiermee verzekeren dat u een duurzaam design kan kiezen die u mooi vind voor uw decoratie!

Het is belangrijk om te kiezen voor een gespecialiseerd bedrijf dat hoogwaardige materialen gebruikt voor zijn producten. Milieuvriendelijke opties zijn daarbij erg interessant. Omdat ze niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor je gezondheid. Kies daarom voor onze vinyl milieu vriendelijke laptop stickers maken! 

Bij ons kun je ook mooie laptopstickers voor HP vinden. Deze zijn speciaal ontworpen om op je HP laptop te passen! Binnen de kortste keren heb je een prachtige decoratie die perfect op je pc past.

PERSONALISEER UW MACBOOK MET APPLE STICKERS

Apple staat bekend om zijn prachtige ontwerpen. Onze stickers voor laptops zijn speciaal ontworpen voor de achterkant van je MacBook. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en ontwerpen. 

Onze designs bieden talloze mogelijkheden om jouw laptop te personaliseren. De stickers voor macbook covers geven je MacBook een persoonlijke uitstraling en beschermen tegelijkertijd tegen krassen en vuil. Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit en eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, zonder achterblijvende rommel

Personaliseer je MacBook met onze skin Macbook stickers voor een unieke en stijlvolle uitstraling.

HOE WORDEN STICKERS VOOR LAPTOP GEMAAKT?

Onze stickers en laptop covers worden gemaakt van vinyl, een flexibel PVC-materiaal. Hiermee garanderen wij duurzame producten voor uw elektrische apparaten. Dit materiaal is niet alleen erg duurzaam maar ook erg makkelijk om mee te werken. Het materiaal is waterdicht en erg makkelijk aan te brengen op uw apparaat.

Bij de productie plaatsen we een vel vinyl in onze printers. Hierop printen we de duurzame kleuren. Daarna snijden speciale machines de laptopsticker in de juiste vorm en grootte, passend bij de bestelling.

HOE PLAATST U EEN STICKER OP LAPTOP OF TABLET?
 
Om een sticker op een laptop of tablet te plaatsen, maak je eerst het oppervlak schoon. Vervolgens positioneert u de sticker voorzichtig op de gewenste locatie. Druk de sticker stevig aan vanuit het midden naar buiten toe. Gebruik hierbij een zachte doek of rakel om eventuele luchtbellen te verwijderen. 

Onze laptop en tablet stickers kunnen worden gebruikt voor elk type model. U kunt de exacte afmetingen van uw apparaat controleren. Zo bent u er zeker van dat je de juiste maat sticker op je apparaat aanbrengt.

Om een leuke sticker op je laptop te plakken, raden we je het volgende aan. Ten eerste kun je de instructies die bij het product worden geleverd volgen. Daarnaast kunt u onze instructie video's bekijken die op de website staan. Zorg er ook voor dat je de juiste materialen hebt om de sticker te plaatsen.

HOE STICKERS VAN LAPTOP TE VERWIJDEREN?

Als u het ontwerp beu is en deze wilt vervangen voor een nieuwe, is dat geen probleem! De artikelen zijn makkelijk te verwijderen. Gebruik uw vingernagels om de zijkanten los te maken. Als het gemakkelijk loskomt, trek het product dan voorzichtig eraf totdat het helemaal los is.

Bij het verwijderen van het product kunt u ook warmte gebruiken om het los te maken. Hiermee maakt u het artikel zacht en kunt u deze zonder lijmresten verwijderen. Zijn er kleine achtergebleven lijm resten verwijder deze dan met een vochtige doek en zeep.

WAT VOOR VERSCHILLENDE MATEN INCH STICKER ZIJN ER? 
Wij bieden verschillende maten zodat het product perfect op uw laptop past. Zo hebben wij ontwerpen voor een laptop sticker 14 inch. Maar ook een groter formaat bijvoorbeeld een laptop sticker 15.6 inch. Ook bieden wij gepersonaliseerde maten aan, zodat het product perfect past bij de afmetingen van uw apparaat.

Bekijk nu onze cataloog, kies uw favoriete laptop of tablet designs en versier er op los!
Begin opnieuw
Tik opnieuw om de test opnieuw te starten

Sticker Finder

Vind uw ideale sticker om uw huis te versieren in een paar seconden

Nu beginnen
Sticker Finder

ONTWERP OP MAAT

Personaliseer uw muursticker, vinyl tapijt of elk ander product uit onze catalogus met de afbeelding of tekst die u wenst door gebruik te maken van enkele van de exclusieve diensten die wij u aanbieden.