• Productie op aanvraag
  • Express Levering binnen 24/48 uur
  • Beveiligde betalingsmogelijkheden
  • Verlaagde prijzen op meer dan 20.000 producten
  • Gratis verzending naar pick-up point vanaf 55€
Filter

Fruit stickers

(4)
80 muurstickers
Verander uw keuken in enkele ogenblikken met onze fantastische stickers fruit! Als u op zoek bent naar een originele en ongewone decoratie voor uw keuken of eetkamer, dan kunt u er zeker van zijn dat u die al heeft gevonden! Onze stickers fruit in de vorm van verschillende soorten fruit zullen zeker aan uw verwachtingen voldoen! Hier vindt u ontwerpen die uw interieur een nieuwe look geven en het tot leven brengen met geweldige kleuren.

Laat je meeslepen door je fantasie en decoreer je appartement op een kleurrijke en unieke manier. Een heldere en kleurrijke collectie ontwerpen met allerlei soorten fruit. Perfecte muurstickers fruit voor uw keuken of bedrijf.

Op zoek naar een frisse manier om je keuken thuis op te fleuren? Deze fruitstickers zijn de perfecte manier om direct kleur en leven toe te voegen. Kies uit een breed scala aan fruitillustraties of zelfs gedetailleerde ontwerpe voor heerlijk fruit.

Welke fruitstickers vind ik?

Alle patronen zijn zeer kleurrijk en gevarieerd, zodat u een perfecte en evenwichtige decoratie kunt hebben. De veelkleurige fruitstickers vullen uw muren met diepte, zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een lange levensduur. Monochrome fruitstickers zijn ideaal voor het plaatsen op een muur, meubels of een vlakke ondergrond, je hebt meer dan 40 kleuren om uit te kiezen, zodat je degene kunt vinden die perfect past bij het oppervlak dat je wilt decoreren.

Verschillende ontwerpen met verschillende soorten fruit, u kunt sinaasappels stickers, ananas stickers, appels stickers, peren stickers, bananen stickers en nog veel meer vinden. Allemaal maken ze prachtige composities, zoals hartvormen, fruitbomen, sappen of klassieke patronen.
Een breed scala aan patronen en stickers fruit die iedereen in verrukking zullen brengen, ze zullen een ruimte met persoonlijkheid creëren, afhankelijk van uw smaak in elke kamer. Fruitstickers zijn geweldig om decoratie en compositie naar eigen smaak te creëren, een trend te zetten en een ruimte te creëren die je met iedereen om je heen wilt delen.

Een grote selectie van vinyls van fruit om een speciaal tintje te geven aan elke ruimte en vooral aan de keuken. Breng uw gezonde leven in de decoratie van uw huis of bedrijf en creëer de ruimte die u verdient. Deze fruitontwerpen zullen er ook geweldig uitzien in cafés en restaurants. Ze zullen zeker de aandacht trekken van potentiële klanten.
Onze stickers fruit kunnen op elk glad oppervlak worden aangebracht, er ontstaan geen luchtbellen, bochten of lijmresten tijdens het aanbrengen. Onze ontwerpen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en meer dan 40 kleurvarianten, zodat iedereen ze kan aanpassen aan zijn of haar behoeften.

Dit product is gericht op mensen die van fruit houden, een gezonde levensstijl hebben of deze fantastische vruchten willen laten zien aan de mensen om hen heen. Decoratie is een belangrijk punt om kamers te hebben waar je vele uren kunt doorbrengen zonder je te vervelen met de muren.

Filter

Fruit Wis filters
1 - 24 van 80 muurstickers

Gemiddelde beoordeling

Beoordelingen
Begin opnieuw
Tik opnieuw om de test opnieuw te starten

Sticker Finder

Vind uw ideale sticker om uw huis te versieren in een paar seconden

Nu beginnen
Sticker Finder

ONTWERP OP MAAT

Personaliseer uw muursticker, vinyl tapijt of elk ander product uit onze catalogus met de afbeelding of tekst die u wenst door gebruik te maken van enkele van de exclusieve diensten die wij u aanbieden.