Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Geïllustreerde zonnebloem muurschildering zelfklevende sticker

TenStickers. Geïllustreerde zonnebloem muurschildering zelfklevende sticker. Eenvoudig aan te brengen decoratieve muurschildering zelfklevende sticker ontwerp van een zonnebloem in briljant geel om het muuroppervlak in het huis te bedekken en te verfraaien.

Een fotobehang zelfklevende sticker ontwerp van een zonnebloem om elke ruimte in huis te versieren en te verfraaien. Het ontwerp heeft een bos zonnebloemen en bladeren erop in briljant geel en andere kleuren die een verschil zullen toevoegen aan de uitstraling van elke ruimte in het huis. 

Met dit ontwerp in de woonkamer, zul je je gelukkig voelen vanwege hoe het de ruimte zal omhullen met zonlichtschoonheid, en je hoeft er niet veel meer aan te doen voor een decoratief. Al onze producten zijn van het beste kwaliteitsmateriaal dat zeer klevend is en u zult geen bellen op het oppervlak vinden wanneer u het aanbrengt. Eenvoudig aan te brengen met de applicatieset.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimale maatregelen voor dit product zijn 3 cm x 3 cm

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Informatie over Geïllustreerde zonnebloem muurschildering zelfklevende sticker

Referentienummer: A17129

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.