Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Kerststickers Snoep meubels

TenStickers. Kerststickers Snoep meubels. Versier uw meubelruimte met onze originele snoepstokjes en sneeuwvlokken stickers op groene achtergrond.

Versier uw meubel ruimte met onze originele kerst snoepjes stickers voor meubels. Dit ontwerp kan worden toegepast op tafel, lade, kast, kleerkasten etc. Ideaal voor thuis, commerciële ruimte en elke andere ruimte. We hebben de maat aanpasbaar om aan elke gewenste afmeting te voldoen. De snoepjes en sneeuwvlokken meubel sticker bevat snoep stokken en sneeuwvlokken op een groene achtergrond. Waarom zou u het niet aan het winkelwagentje toevoegen om het binnen enkele dagen en in perfecte staat naar u te verzenden. Het is gemaakt van hoogwaardig vinyl en kreukvrij. De kerst design op groene achtergrond sticker bladdert niet en verkleurt niet.

TenStickers. Kerststickers Snoep meubels. Versier uw meubelruimte met onze originele snoepstokjes en sneeuwvlokken stickers op groene achtergrond.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimale maatregelen voor dit product zijn 3 cm x 3 cm

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Informatie over Kerststickers Snoep meubels

Referentienummer: A20464

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.