Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Kleurrijke dinosaurussen muurschildering zelfklevende sticker

TenStickers. Kleurrijke dinosaurussen muurschildering zelfklevende sticker. Decoreer de ruimte van de kinderkamer met deze multi-gekleurde babydinosaurus met vegetatie en wolk met regenval in een mooie achtergrondweergave.

Kleurrijke baby dinosaurussen muurschildering zelfklevende sticker geschikt voor elke kindelijke ruimte in het huis. Het ontwerp heeft dinosaurussen in meerdere kleuren en in de jonge vorm die elk kind leuk zal vinden op het muuroppervlak. Omdat kinderen van dieren houden en speciale ongewone dieren daarbij, zul je met dit ontwerp een grote glimlach voor je kind creëren. Er zijn ook wolken met regen, het creëert een heel scenario van een baby-dinosaurus in het veld en elk kind zal er fantasie mee hebben. Eenvoudig aan te brengen met de meegeleverde applicatie-instructie en u zult geen luchtbellen of rimpels op het oppervlak vinden wanneer correct aangebracht.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimale maatregelen voor dit product zijn 3 cm x 3 cm

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Informatie over Kleurrijke dinosaurussen muurschildering zelfklevende sticker

Referentienummer: A17122

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.