Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muurschildering muursticker labyrint

TenStickers. Muurschildering muursticker labyrint. Decoratieve muurschildering zelfklevende sticker ontwerp van labyrintpatroon in stijlvolle kleur om elk wandoppervlak in het huis te transformeren. Eenvoudig aan te brengen.

Labyrint muurschildering zelfklevende muurticker om elk muuroppervlak in het huis te bedekken en te transformeren. Het ontwerp is een stijl met een patroon in een aantrekkelijke kleur die zeer decoratief is in elke ruimte. 

Het kan aan de muur in de woonkamer worden aangebracht door de meubelruimte om een hoge visuele achtergrond voor de tv te creëren en het kan ook in de slaapkamer worden aangebracht. Als u op zoek bent naar een eenvoudige maar stijlvolle touch-decoratie voor uw huis, dan is deze muurschildering sticker van labyrint het antwoord. Al onze ontwerpen zijn van zeer hoogwaardige matte afwerking en vormen geen bubbels of kreuken op het oppervlak, dus u zult genieten van het ontwerp met eenvoudige applicatie-instructies die u ontvangt.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimale maatregelen voor dit product zijn 3 cm x 3 cm

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Informatie over Muurschildering muursticker labyrint

Referentienummer: A17136

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.