• Productie op aanvraag
  • Express Levering binnen 24/48 uur
  • Beveiligde betalingsmogelijkheden
  • Verlaagde prijzen op meer dan 20.000 producten
  • Gratis verzending naar pick-up point vanaf 55€
Filter

Kinderrijmpjes muurstickers

(3)
39 muurstickers

Filter

Kinderrijmpjes Wis filters
1 - 24 van 39 muurstickers
  • 1
  • 2

Gemiddelde beoordeling

Beoordelingen
Prachtige collectie van decoratieve wandsticker kinderliedjes om de kamers van de jongste in het huis te versieren.

Creër exclusieve ruimtes, waar ze zoveel uren kunnen besteden als ze willen, zingen en plezier hebben tijdens het spelen en het stimuleren van hun creativiteit.

Wat voor kinderliedjes stickers vind je hier terug?

Een grote verscheidenheid aan muurstickers kinderliedjes om je favoriete nummer of het favoriete nummer van de jongste in huis te vinden, zodat ze een ruimte op maat hebben, met zeer kleurrijke en leuke muren.

Er is een grote verscheidenheid aan ontwerpen voor u om degene te vinden die het beste past bij de inrichting van uw kamer, die past bij het meubilair, het speelgoed en de decoratie op de muren. De kleuterrijmstickers zien er overal goed uit.

Zoek liedjes zoals "cu cu sang the frog", "Hakuna Matata of the Lion King", "Baby Shark" of kinderklassiekers die je nostalgisch maken, zoals het liedje van een "bootje", "ik heb een melkkoe", "de vijf kleine wolven" of op de binnenplaats van mijn huis.

De kleuterrijmstickers maken het verschil in de kamer van uw kind. Ze zijn volledig op maat gemaakt en de enkelkleurige producten hebben een palet van meer dan 40 kleuren.

De stickers tekst kinderliedjes zijn zeer eenvoudig aan te brengen, zodat ze perfect kunnen worden geïntegreerd in de muren, meubels of elk glad oppervlak waar u ze wilt aanbrengen. Een product van topkwaliteit dat zeer eenvoudig te reinigen is met een vochtige doek.

Nu kunt u uw decoratie vernieuwen, zonder dat u een grote economische morserij hoeft te maken, omdat de kleuterrijmstickers zuinig zijn en met weinig moeite een grote impact genereren. Zeer eenvoudig te verwijderen van de muur, zodat u uw muren of meubels kunt vernieuwen als uw kinderen groeien.

Zoek het vinyl dat u zoekt of neem contact met ons op zodat het grafisch ontwerpteam, dat alle collecties met de dag uitbreidt. Zij kunnen ook uw unieke ontwerp maken. U hoeft ons alleen maar te vertellen wat u wilt, een aanpassing van een bestaand ontwerp of een compleet nieuw ontwerp met uw tekst of afbeelding, de maten en kleuren die u wilt op uw product.

We houden ervan om de kamers van de kleintjes te kunnen versieren, daarom hebben we een grote selectie, wandstickers kinderliedjes met meerdere stijlen, zodat u degene kunt vinden die u zeker leuk vindt en die past in uw decoratie. De kleuterrijmstickers zijn exclusief en zorgen ervoor dat iedereen die bij u thuis komt, of bij de vrienden van uw kinderen, versteld staat van de decoratie en de persoonlijke stijl die hun kamer heeft.
Begin opnieuw
Tik opnieuw om de test opnieuw te starten

Sticker Finder

Vind uw ideale sticker om uw huis te versieren in een paar seconden

Nu beginnen
Sticker Finder

ONTWERP OP MAAT

Personaliseer uw muursticker, vinyl tapijt of elk ander product uit onze catalogus met de afbeelding of tekst die u wenst door gebruik te maken van enkele van de exclusieve diensten die wij u aanbieden.