Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker Logo Boston Celtics

TenStickers. Sticker Logo Boston Celtics. Geweldige muursticker van de Boston Celtics! Bent u een fan van Basketbal? Dan kent u vast de Bolton Celtics!

Geweldige muursticker van de Boston Celtics! Bent u een fan van Basketbal? Dan kent u vast de Bolton Celtics, het Amerikaanse basketbalteam uit de NBA gevestigd in Boston, Massachusetts.  In de jaren '80 kende dit basketbalteam nieuwe hoogdagen met hun sterspeler Larry Bird.
Omdat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen, waterbestendig en laten deze na verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaalt zelf welke afmetingen u wenst en u heeft de keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren! Voor vragen en of onduidelijkheden neem contact op met info@tenstickers.nl 

TenStickers. Sticker Logo Boston Celtics. Geweldige muursticker van de Boston Celtics! Bent u een fan van Basketbal? Dan kent u vast de Bolton Celtics!

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Sticker Logo Boston Celtics

Referentienummer: A2173

Beoordelingen van onze klanten Sticker Logo Boston Celtics

Gemiddelde beoordeling: 8 / 10

Geplaatst op 14/11/2015 om 18:28 h

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.