Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker Masker V for Vendetta

Vandaag 10% Korting
TenStickers. Sticker Masker V for Vendetta. Een creatieve muursticker van het beroemde internationale netwerk van hackers en activisten, Anonymus!
TenStickers. Sticker Masker V for Vendetta. Een creatieve muursticker van het beroemde internationale netwerk van hackers en activisten, Anonymus!

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een creatieve muursticker van het beroemde internationale netwerk van hackers en activisten, Anonymous! Een must als je gelooft in hun filosofie! U kunt deze muursticker van de Anonieme masker binnen elke ruimte van uw huis plaatsen. Laat uw vrienden en familie zien hoe u in het leven staat! Misschien bent u ook een fan van de beroemde film V for Vendetta, een klassieker die vele bezoekers heeft gehad! Omdat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen, waterbestendig en laten deze na verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaalt zelf welke afmetingen u wenst en u heeft de keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren! Voor vragen en of onduidelijkheden neem contact op met info@tenstickers.nl.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.