Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Sticker Prince tekening

TenStickers. Sticker Prince tekening. Een zwart-wit sticker in een komische versie van de beroemde Amerikaanse kunstenaar uit de jaren '70 tot de jaren '90, prince.

Een zwart-wit sticker in een komische versie van de beroemde Amerikaanse kunstenaar uit de jaren '70 tot de jaren '90, Prince. Een fantastische muursticker voor degenen die deze legende herinneren en nog steeds van zijn muziek houden. Prince werd bekend met één van zijn top hits 'I Wanna Be Your Lover ". Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

TenStickers. Sticker Prince tekening. Een zwart-wit sticker in een komische versie van de beroemde Amerikaanse kunstenaar uit de jaren '70 tot de jaren '90, prince.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Beoordelingen van onze klanten Sticker Prince tekening

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 25/08/2020 om 09:27 h

zeer tevreden bedankt

Geplaatst op 31/01/2016 om 13:05 h

Snelle leveri g en mooie kwaliteit en makkelijk te bevestigen!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.