Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker Red Hot Chili Peppers

TenStickers. Sticker Red Hot Chili Peppers. Een leuke sticker met de Red Hot Chili Peppers logo, de bekende band uit Californië. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Ervaren ontwerpteam.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een leuke muursticker met het logo van de Red Hot Chili Peppers, de bekende band uit Californië. Leuke wanddecoratie voor de liefhebbers van RHCP met hits als: Californication en Snow. Deze prachtige muziek is geliefd over de hele wereld! De indrukwekkende concerten die gehouden worden zijn altijd druk bezocht! Laat uw familie en vrienden zien van welke muziek u houdt met deze wanddecoratie.
De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen.

...

Informatie over Sticker Red Hot Chili Peppers

Referentienummer: A2707

Stijlen van sticker:
Tekeningen stickers
Tekststickers

Formaat:
Rond

Doelgroepen:
Volwassenen
Jeugd

Aantal mensen:
Geen personen

Herfst Muur Stickers

Versier uw huis of winkel met exclusieve herfst stickers