Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker Super Mario 8 Bits

TenStickers. Sticker Super Mario 8 Bits. Een decoratieve videogame muursticker ter illustratie van de beroemde personage Super Mario in 8 bits!

Een decoratieve videogame muursticker ter illustratie van de beroemde personage Super Mario in 8 bits! Fantastisch ontwerp voor de trouwe spelers van dit Nintendo-spel. Als u op zoek bent naar een retro-sticker op uw kamer of voor op uw persoonlijke voorwerpen, dan is dit de perfecte sticker voor u! De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen.

TenStickers. Sticker Super Mario 8 Bits. Een decoratieve videogame muursticker ter illustratie van de beroemde personage Super Mario in 8 bits!

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Beoordelingen van onze klanten Sticker Super Mario 8 Bits

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 02/09/2018 om 03:17 h

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.