Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker Targaryen Games of Thrones

TenStickers. Sticker Targaryen Games of Thrones. Een prachtige muursticker ter illustratie van een drie-koppige draak in een cirkelvorm, een icoon van Targaryen,

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een prachtige muursticker ter illustratie van een drie-koppige draak in een cirkelvorm, een icoon van Targaryen, de thuisbasis van de beroemde HBO-serie. The Game Of Thrones is een van de best bekenen series ter wereld op dit moment! Deze logo sticker is perfect voor die grote fans van deze fantastische serie. Versier je slaapkamer of uw favoriete ruimte in huis! Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.