Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Tekststicker Dear Santa

TenStickers. Tekststicker Dear Santa. Tekststicker met Engelse tekst ¨Dear Santa...¨, een grappige en originele wanddecoratie voor tijdens de feestdagen.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Tekststicker met de Engelse tekst ¨Dear Santa this year please give me a big fat bank accoutn and a slim body and please, don´t mix those up like you did last year.¨. Een grappige en originele wanddecoratie voor tijdens de feestdagen. Ben jij ook altijd blut en de nodige kilo´s aangekomen tijdens de feestdagen, neem het goede voornemen om die twee dingen eens om te draaien! Streef ervoor om dit jaar meer spaargeld toe te voegen op je bank rekening en eventuele kilo´s eraf te sporten. Deze sticker past goed op een muur in de woonkamer, slaapkamer, een sportschool of een winkel die kerst spullen verkoopt.

De sticker is gemaakt van kwaliteit vinyl. De tekst is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. info@tenstickers.nl.

Informatie over Tekststicker Dear Santa

Referentienummer: A9956

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.