Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Vintage wereldkaart illustratie kunst aan de muur

Vandaag 15% Korting
TenStickers. Vintage wereldkaart illustratie kunst aan de muur. Een zelfklevende sticker voor kinderen van een ontwerp van een wereldkaart gemaakt met een kaart op een ronde cirkel met een vliegtuig dat eromheen draait. Eenvoudig aan te brengen ontwerp.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
kinderen illustratie wereldkaart zelfklevende sticker ontworpen in bruin zodat u zult genieten van het uiterlijk op het muuroppervlak. Dit ontwerp is gemaakt op een ronde cirkelvorm die een vliegtuig, de stad, bomen en meer bevat. Het ontwerp is illustratief voor kinderen om hen te leren hoe de wereld om alles draait. Dit illustratieve muursticker voor kinderen kan in de slaapkamer worden aangebracht. Met dit product hoeft u niet bang te zijn voor kwaliteit, omdat het is gemaakt van het beste kwaliteitsmateriaal dat u op de markt kunt vinden. U kunt dit ontwerp in de grootte van uw keuze hebben en u krijgt het precies zoals het hier wordt weergegeven.

Informatie over Vintage wereldkaart illustratie kunst aan de muur

Referentienummer: A18157

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.