Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Zelfklevende muursticker magnolia bloemen

TenStickers. Zelfklevende muursticker magnolia bloemen . Koop onze eenvoudig aan te brengen zelfklevende muursticker kunststicker die is gemaakt met een sierpatroon met een goed patroon om de slaapkamer te versieren.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Waarom voeg je niet wat smaak toe aan je huis met dit magnolia gebloemde zelfklevende muursticker met bloemen in een hoekige vloeiende richting waar je van zult houden? 
Het heeft een patroon met een goed georganiseerde vorm die eruit ziet als een stengel op een laag, en je zult dit waarderen. 
U kunt deze decoratieve bloemen muursticker op het hoofdeinde in de slaapkamer aanbrengen, en u kunt ervoor kiezen om deze in elke gewenste ruimte in huis aan te brengen. 
Het ontwerp is zeer eenvoudig en gemakkelijk aan te brengen zonder probleem, en wanneer u de meegeleverde instructie volgt, zult u geen luchtbellen of rimpels ervaren en u hoeft alleen de gewenste maat te kiezen en we hebben het u binnen korte tijd toegestuurd tijd.

Informatie over Zelfklevende muursticker magnolia bloemen

Referentienummer: A18479

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.