Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

zelfklevende regenboog muursticker kinderen

TenStickers. zelfklevende regenboog  muursticker kinderen. Fotobehang zelfklevende sticker van regenboog in kleurrijke achtergrond ideaal voor de ruimte van elk kind. Een illustratief ontwerp voor leren.

Decoratieve zelfklevende muursticker voor kinderen met regenboog, en wolkjes in meerdere kleuren. Ontwerp op een diepblauwe achtergrond met de regenbogen in kleurrijke lijnen. Zeer ideaal voor kinderen in het huis en u zult genieten van het uiterlijk op het oppervlak. Illustratieve muurschildering sticker om kinderen te leren hoe een regenboog eruit ziet met de verschillende kleuren. Dus het dient voor decoratie en het leren met plezier. Hoogwaardige matte afwerking en eenvoudig aan te brengen met de applicatiekit en u zult geen luchtbellen op het oppervlak vinden. Kan worden onderhouden door schoon te maken met zachte kleding en water zonder het te vernietigen.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimale maatregelen voor dit product zijn 3 cm x 3 cm

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Informatie over zelfklevende regenboog muursticker kinderen

Referentienummer: A17114

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.