Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

zelfklevende sticker met golven en vogels

TenStickers. zelfklevende sticker met golven en vogels. Decoratieve muurschildering zelfklevende sticker ontwerp met verbazingwekkende achtergronduitstraling van golven en vogels die vliegen om het wandoppervlak van de woonkamer te bedekken.

Fotobehang zelfklevende sticker ontwerp van vogels die over de golven van de zee vliegen op een schitterende mooie uitstekende achtergrond. Dit geweldige ontwerp bedekt het hele oppervlak van je ruimte met een enorme schoonheid die je zal verbazen. Je kunt het in de woonkamer aanbrengen om het oppervlak van de meubelwand te bedekken en je zult er dol op zijn. Met dit ontwerp heb je niet veel decoratie nodig in de ruimte en de applicatie is heel eenvoudig met de instructie en je kunt de applicatiekit kopen om je te helpen het voor het beste resultaat toe te passen. Waarom niet de grootte kiezen die het beste bij uw ruimte past met dit muurschildering-embleem met golven van zeer hoogwaardige afwerking en geniet van een nieuwe ruimte.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimale maatregelen voor dit product zijn 3 cm x 3 cm

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Informatie over zelfklevende sticker met golven en vogels

Referentienummer: A17143

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.