Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
Filter

Thema

Locatie

Kleur

Behang groen

Fantastisch groen behang waarmee jij je huis op een originele manier gaat decoreren met jouw favoriete kleur. Onze ontwerpen zijn exclusief, mat afgewerkt om verblinding te voorkomen en eenvoudig te installeren. U kunt de eenheden kiezen die nodig zijn om het gewenste oppervlak te bedekken, u kunt vele jaren genieten van een exclusieve decoratie.

Koop online het behang groen dat je het leukst vindt en je zult er geen spijt van krijgen, je hebt een muur die je leuk zult vinden en waarmee je je beter zult voelen. Bovendien is ons product wasbaar en met een vochtige doek kun je het zo vaak schoonmaken als je nodig hebt.

MET WELKE ONTWERPEN VAN GROEN BEHANG KAN IK MIJN HUIS DECOREREN?


Bij Tenstickers hebben we veel ontwerpen voor originele groen behang praxis waarmee je je huis kunt decoreren en een gezellige sfeer kunt creëren. Je zult een grote variëteit vinden waar je verschillende texturen zult zien die onverslaanbare imitaties creëren waarmee je huis eruit zal zien als een echte ontwerper, je zult ook verschillende planten en bladeren zien met verschillende groentinten die een prachtige bloemenomgeving creëren, er zullen ook strepen zijn met groene tinten of collages met verlopen van dezelfde kleur. Je kunt je badkamer, slaapkamer, keuken of woonkamer, elke kamer in uw huis decoreren, en adviseert dat de muur glad en vlak moet zijn om een ​​maximale hechting te garanderen.

Al onze behang met groen zijn gemaakt met materialen van topkwaliteit en matte afwerkingen, zodat reflecties, zowel binnen als buiten, je niet storen bij het kijken naar je perfecte en mooie ontwerp. Maakt u zich geen zorgen over de moeilijkheid van het behangen van de muur van uw huis, want we zullen bij uw bestelling een aantal eenvoudige en duidelijke instructies meesturen waarmee u de muur kunt behangen, u kunt ook een complete set kopen met accessoires en lijm zodat heb alles aan uw genade, zonder te hoeven reizen om deze instrumenten te krijgen. Koop nu je ontwerp dat zo lang meegaat als je wilt, want het is wasbaar met een vochtige doek en water en je kunt het altijd schoon hebben als de eerste dag. Al onze ontwerpers werken dagelijks om nieuwe ontwerpen te brengen, dus we raden u aan om regelmatig door onze catalogus te bladeren zodat u niets mist.

Denk er geen seconde meer over na en koop het prachtig groen vliesbehang dat het meest je aandacht trekt en het beste bij je past, om je eigen stijl in je huis te creëren waar je jaloers op zult zijn, we sturen het naar je huis.

1-24 van 24 behang