Beoordelingen
Login
Gepersonaliseerde muurstickers
Stickers door thema
Stickers op locatie
0

Beoordelingen van onze klanten

Tenquality

Beoordeling over 218 Bekeken

9.58 / 10

Heel goede service en opvolging! Bedankt

super site, en wat een keus,we hadden ze voor een versierde wagen nodig.en snelle levering.

Erg blij mee voor in onze babykamer!

De communicatie is goed. Toen de sticker in een stevige koker geleverd werd waren de randen ietwat gekruld. Gelukkig was dat niet op de sticker zelf. Plaatsen was ook goed te doen met z'n tweeën, alhoewel dat doorzichtige folie er heel stevig op zat. Ik zou tenstickers aanraden!

Perfect

Erge dure verzendkosten terwijl het gewoon via de brievenbus verzonden werd. Netjes een oefen sticker bijgesloten Vivienne

Makkelijke website. Snelle en goede lebering

Makkelijke website. Snelle en goede lebering

Ik ben zeer te vrede over de stickers alleen duurde het wat langer voor ik ze binnen had omdat de afbeelding er niet meer was . Na doorsturen van nieuwe afbeelding werd het vrij snel afgehandeld .

Snel en netjes geleverd. Werd goed op de hoogte gehouden van verzenden ed. Top

Bestellen via de website gaat zeer gemakkelijk. Je wordt via email goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken van je bestelling. Bestelling was snel binnen. Netjes verpakt. Instructie video voor het plaatsen van de stickers is zeer behulpzaam. Mooie stickers precies zoals op de website vermeld.

Beste mensen, Een bezoek aan de website van Tenstickers leverde veel ideeën op. De eerste was een hinkelbaan in de entree van ons huis. Toen die bestelling zonder problemen was geleverd, bestelde ik voor de poppenkast van onze kleindochter opnieuw een paar stickers. Keurig op tijd geleverd en een waardevolle aanwinst voor opa's poppenkast.

1-18 van 218 Bekeken