Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Veelgestelde vragen

Wat is een sticker?

Het is een zelfklevend product dat op grote schaal gebruikt wordt voor de decoratie en het personaliseren van allerlei soorten ondergrond voor zowel binnen als buiten.

Ook in het bedrijfsleven komen stickers veel voor zoals bijvoorbeeld op borden, bedrijfsvoertuigen, ramen, hekken, beursstands en nog vele andere toepassingen.

Met de stickers van Tenstickers.nl kunnen onze klanten hun huis, kantoor, auto en alle andere favoriete plaatsen of voorwerpen personaliseren.

Tenstickers.nl werkt samen met APA Print & Films Technologies, dit bedrijf heeft reeds tientallen jaren ervaring in de productie van hoogwaardige stickers voor alle soorten ondergrond.

Alle stickers die worden geproduceerd door APA Tenstickers.nl hebben een zeer lange levensduur wanneer deze binnenshuis bevestigd zijn. De stickers die buitenshuis worden bevestigd hebben een middellange/ lange levensduur.

Hoeveel kleuren hebben wij ter beschikking?

Wij hebben een waaier van 51 matte kleuren ter beschikking (voor stickers binnenshuis raden wij u matte kleuren aan, aangezien deze niet verblinden indien de sticker in contact komt met zonlicht.)

U kan een kijkje nemen in ons kleurenpalet.

Hoe zal ik mijn sticker ontvangen?

Als u een meerkleurige sticker heeft besteld ontvangt u het product in drie verschillende delen:

  • Wit laagje papier gemaakt uit silicone, dit deel beschermt de plakkerige zijden van de sticker. Dit deel moet u verwijderen voordat u de sticker aanbrengt.
  • De sticker zelf, in de vorm en kleur die u heeft besteld.
  • Een laagje papier ter bescherming: nadat u het papier gemaakt uit silicone aan de achterkant van de sticker heeft verwijderd, kunt u de sticker op de gewenste locatie aanbrengen. Wanneer de sticker eenmaal op de gewenste locatie is aangebracht moet u het beschermingsfolie verwijderen.

Als u een gekleurde sticker (2 kleuren of meer) heeft besteld ontvangt u:

  • Wit laagje papier gemaakt uit silicone, dit deel beschermt de plakkerige zijden van de sticker. Dit deel moet u verwijderen voordat u de sticker aanbrengt.
  • De sticker met de afgedrukte afbeelding of carbonafwerking die u heeft besteld. De APA materialen die we gebruiken beschikken over een speciale lijm. Deze lijm voorkomt luchtbellen onder de stickers, dit is zeer handig voor het aanbrengen op grote oppervlaktes.

In beide gevallen ontvangt u de sticker in een pakket dat verzonden wordt via ons distributiebedrijf. Samen met het pakket ontvangt u ook de instructies voor het bevestigen van onze stickers.

Is het makkelijk aan te brengen?

U kunt onze stickers zonder enig probleem zelf aanbrengen. U ontvangt bij iedere aankoop duidelijke instructies omtrent het aanbrengen van de stickers, deze instructies zijn zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk op te volgen.

Op welke ondergronden kan ik de sticker bevestigen?

De sticker kan bevestigd worden op ieder vlakke effen ondergrond zoals geverfde muren, glas, metaal, meubels, plastic, enz.

Als u vragen heeft over de plaats waar u de sticker wilt bevestigen kan u ons altijd contacteren via: : info@tenstickers.nl.

Kan ik de sticker nog verplaatsen eens deze bevestigd is?

Neen. Eenmaal de sticker bevestigd is kunt u deze niet meer verplaatsen naar een andere locatie. Als u de bevestigde sticker losmaakt zal deze minder goed plakken en daardoor zult u de sticker niet elders kunnen kleven.

Hoe kan ik de sticker verwijderen?

Neem een zijde van de sticker en trek de sticker rustig los in een hoek van 180 graden richting het oppervlak waarop deze bevestigd is . Als u de sticker alvorens verwarmt (Vb. met een haardroger), zal de sticker makkelijker loskomen en zullen er geen lijmresten achterblijven op het oppervlak.

Kan ik een sticker ontwerpen met daarop één van mijn foto’s?

Dit is mogelijk. Mail ons op info@tenstickers.nl , in de bijlage voegt u de foto die u op u sticker wenst en u meldt ons de gewenste grootte in de email. Vervolgens zal ons productieteam aan de slag gaan om uw wens werkelijkheid maken.

Hoelang duurt het voordat mijn bestelling thuis wordt bezorgd?

De gemiddelde periode is een week (5-7 dagen). Op het moment van betalen ontvangt u een bevestiging van de bestelling via email, we informeren u ook via email wanneer het product geproduceerd wordt en wanneer deze verzonden wordt.

Veelgestelde vragen over behang en foto behang

Wat zijn de technische kenmerken van geschilderd papier?

Het behang is een niet-geweven materiaal, met een gramsgewicht van 170g/m2. De breedte van een rol is 50 cm.

Als ik om een ​​kleiner formaat van een foto behang vraag, ontvang ik dan het hele motief/ontwerp of slechts een deel?

Als de klant om een ​​kleiner formaat vraagt, ontvangt hij de volledige reden, verminderd in verhouding tot de grootte.

Kan het (foto) behang worden gereinigd?

Onze fotobehang en muur behang is gemaakt van waterdicht materiaal, dus u kunt het voorzichtig met een vochtige doek schoonmaken.

Hoe de fotomural plakken?

Samen met de eerste strip bevestigen we de instructies. Het behang moet langs de gemarkeerde lijnen op de muur worden gesneden en opgeplakt. De lijm voor niet-geweven foto-muurschilderingen moet worden verdund met water en direct op de muur worden geplaatst. Het oppervlak van de muur moet droog, schoon, glad en uniform zijn voor u begint met plakken. U kunt gedetailleerde informatie vinden in onze Handleiding voor het behangen.

Verwijst de prijs naar behang per m2 of naar de totale omvang van het product?

De prijs verwijst naar het volledige onvang van het product.

Welke van de afmetingen is de breedte en wat is de hoogte?

De eerste dimensie is de breedte en de tweede dimensie verwijst naar de hoogte.

Hoe groot is elke strip?

Elke fotomuur bestaat uit verschillende stroken. Elke strip heeft een vaste breedte van 50 cm, terwijl de hoogte afhankelijk is van de totale maat, bijvoorbeeld door de maat 400x280 cm te kiezen, krijgt u 8 stroken van 50x280.