Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0
Filter

Thema

Oppervlakte

Andere filters

Stopcontact stickers

Op deze webpagina kun je onze collectie aan decoratieve stopcontact muurstickers vinden in verschillende soorten thema's. Lichtschakelaar stickers en stopcontact stickers zijn niet echt een gebruikelijk decoratie sticker waar je aan denkt bij decoratie voor lichtschakelaars of decoratie voor stopcontacten. Eigenlijk is het best wel een beetje apart om de muren decoreren met stickers. Maar het is naast apart ook wel heel erg leuk en origineel!
Wij hebben veel verschillende soorten stickers voor stopcontacten en stickers voor lichtschakelaren in de thema's patronen, dieren, planten, bloemen, quotes en andere teksten. Een collectie decoratie stickers met designs ontworpen voor het decoreren en personaliseren van de lichtschakelaars en de stopcontacten in uw woning. Vindt u ook dat deze delen in huis een saaie en soms minder prettige uitstraling hebben? Deze stickers bieden u een ruim scala van mogelijkheden om deze plekken in huis aan te kleden! Daarnaast zijn deze stickers ook geschikt voor het versieren van de kinderkamer, speelkamer of babykamer in huis!
De stopcontact sticker en lichtknop stickers gemaakt van hoogwaardig vinyl, dit resulteert in het feit dat de stickers eenvoudig aan te brengen zijn op elk gladde oppervlakte en na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen nalaten. Alle stickers zijn te verkrijgen in de gewenste afmetingen en kleuren naar eigen keuze!

10 / 10

2 Beoordelingen

1-24 van 92 muurstickers