Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
Filter

Thema

Vorm

Kleur

Plaatsing

Placemats

Fantastische collectie van placemats waarmee u uw tafel op een originele manier kunt decoreren en tegelijkertijd kunt beschermen tegen vuil. Met onze catalogus van tafel placemats kunt u nu uw vrienden of familie op een originele manier uitnodigen met ontwerpen die niemand onverschillig laten.

Waarom een placemat kopen?

Afgezien van hun nut zijn onze tafelplacemats exclusief en van hoge kwaliteit. U hoeft uw tafel niet na elke maaltijd af te vegen en u kunt eten met de ontwerpen die u het beste bevallen.

Verbeter nu uw zicht tijdens het eten met een van onze originele placemats en verhelder uw leven. Eten is een van de beste geneugten, dus waarom zou je het niet doen met een ontwerp waar je je beter en comfortabeler bij voelt?

Wat voor soort tafelplacemats kan ik in deze catalogus vinden?


Een grote verscheidenheid aan placemats, dus aarzel niet om uw favoriet te kiezen en uw tafel en uw huis te versieren voor een bescheiden prijs. We hebben ontwerpen zodat u kunt genieten van wat u het beste bevalt: tekst, genaamd, met bloemen, voor restaurants, rond, rechthoekig en vele andere die u zult ontdekken door te bladeren in onze catalogus. Daarnaast blijven we elke dag meer ontwerpen van pvc placemats in onze collectie opnemen, dus stop niet met kijken naar alles wat we te bieden hebben. Als u een gepersonaliseerd ontwerp wilt, neem dan contact met ons op via e-mail en we helpen u graag verder...

Van wat voor materiaal zijn de individuele placemats gemaakt?


Kwaliteit is onze essentie, dus al onze producten hebben een hoge duurzaamheid en weerstand. In onze plastic placemat catalogus vindt u wasbare, anti-allergische en zeer mooie producten. Je kunt ze zo vaak schoonmaken als je nodig hebt en er zullen geen restjes overblijven.

Laat uw hele familie samen eten met onze placemat pakketten en deel hiermee gesprekken, plezier en een ontwerp dat u allen samenbrengt. U kunt online kopen en het product komt aan op het adres dat u op het aankoopformulier aangeeft.
U zult geen spijt hebben van de keuze van uw placemat, want het zal uw uitzicht verbeteren en u zult lange tijd genieten van een designproduct waar al uw bezoekers jaloers op zullen zijn.

Als u vragen heeft staan wij tot uw beschikking. We zijn slechts een e-mail of een telefoontje verwijderd.

Gepersonaliseerde naam boten en vissen placemats zouden in elk huishouden moeten zijn. Een geweldig ontwerp van vissen en boten zal uw gezinsleden echt gelukkig maken!
Gepersonaliseerde naam boten en vissen placemats zouden in elk huishouden moeten zijn. Een geweldig ontwerp van vissen en boten zal uw gezinsleden echt gelukkig maken!
Gepersonaliseerd
9.50
Paisley symbolen voor thuis placemat. Het product is verkrijgbaar in verschillende sets en is zeer gemakkelijk te onderhouden en op te bergen.
Paisley symbolen voor thuis placemat. Het product is verkrijgbaar in verschillende sets en is zeer gemakkelijk te onderhouden en op te bergen.
9.50

1-24 van 166 placemats