Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Tekst stickers maken en naam stickers maken

Op deze pagina en met deze tool kun je je eigen naamstickers en tekst stickers creëren! Naamstickers maken en muurstickers tekst creëren worden steeds populairder als muurdecoratie voor in de woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en zelfs de wc! Niet alleen muren, maar ook ramen, deuren en meubels zijn geschikt voor u eigen naam stickers, deur tekst stickers, en eigen sticker teksten creëren.

Wilt u graag een origineel cadeau voor uw dochtertje of zoontje, dan is onze ontwerp tool perfect om een uniek en persoonlijk cadeau voor in de slaapkamer te decoreren. Leuke ideeën zijn om een deursticker van naam kind te maken, muursticker tekst woonkamer maken en gewone tekst sticker creëren voor in de woonkamer of keuken!

TEKST STICKERS EN NAAM STICKERS

Naam stickers creëren maken is gemakkelijk, snel en stijlvol met onze ontwerp tools en de flexibiliteit van onze ontwerpers! Wij hebben oneindig veel keuzes als u naam stickers wilt bestellen! Om te beginnen, kunt u natuurlijk zelf uw tekst sticker maken met de ontwerptool. Dit kan wel lastig zijn. Dus daarnaast kunt u ook een afbeelding aan de bestelling toevoegen die onze ontwerpers zo echt en precies als mogelijk voor u zullen maken. Tot slot, als u een schriftelijke uitleg van uw gewenste tekst sticker maken naar ons opstuurt, kunnen wij dit ook voor u ontwerpen. Let op: Wees heel specifiek zodat onze designers genoeg informatie hebben over uw wensen in het design. Naam stickers laten creëren is dus heel gemakkelijk!

Het is vooral erg leuk om een tekst muursticker voor de baby te ontwerpen. De sticker tekst creëren kan precies zoals u wilt worden geproduceerd. Denk aan leuke muurstickers met naam, slaapliedjes of gedichtjes! Tekst babykamer is een heel leuk cadeau voor een babyshower om je vriendin te verrassen met leuke naam tekst sticker muur of naamsticker tekst deur kinderkamer maken. Dit kan natuurlijk allemaal met muursticker eigen tekst maken! Wie wil er nou niet zo'n stoere deur tekst sticker met naam of teksten voor op de muur maken met graffiti style.

Naast tekst ontwerpen, kun je natuurlijk ook decals laten bedrukken met teksten voor de slaapkamer of woonkamer. Leuke tekst maken opties zijn: muurteksten in de thema’s van slapen, liefde, gedichtjes, familie, gezegden en nog veel meer! U kunt helemaal uw eigen teksten zelf maken in de gewenste kleur, maat en lettertype. Maak je eigen muurstickers!

Tekst muurstickers creëren zijn origineel en stijlvol voor in de slaapkamer. Dag in, dag uit, kunt u genieten van uw leuke tekst maken zoals ‘Goodmorning sunshine’ En natuurlijk kun stickers met verschillende woorden of namen, zoals leuke teksten muur ontwerpen zoals ‘Mrs. and Mr… Achternaam.’ Super leuk om boven je bed te hangen!

Tot slot kunt u met onze stickers ook gemakkelijk stickers plakken op auto’s. Autoruiten en bumpers! Je kunt dus ook gemakkelijk naam sticker auto ontwerpen om je auto mee op te pimpen, hoe leuk! Of misschien wel een grapje uithalen door kenteken stickers maken en op te plakken op je auto op meerdere plekken!

Bekijk onze video handleiding om te zien hoe het werkt.

Schrijf uw tekst

Schrijf de tekst dat u wilt hebben op de sticker. Gebruik maximum 50 karakters per zin, u kunt ook gebruik maken van verschillende lettertypes en kleuren.
We zullen de individuele tekst produceren, zin voor zin met de boven genoemde karakteristieken.

0

Afmetingen (Breedte x Lengte)

cm
x
cm

0

Afmetingen (Breedte x Lengte)

cm
x
cm

0

Afmetingen (Breedte x Lengte)

cm
x
cm

0

Afmetingen (Breedte x Lengte)

cm
x
cm

Visualiseer de grootte en de kleur van het oppervlakte waar u de sticker zult plaatsen.

100 cm
50 cm

Oppervlakte afmetingen

Als u de afmetingen van het oppervlakte van uw sticker selecteert kunt u de tekst slepen om het groter of kleiner maken, dan wordt de grootte van de tekst automatisch berekend.

x

Kleur van uw muur

De kleur van de muur is enkel een voorbeeld van een zorgvuldig geplaatst product, dit is geen exacte weergave maar slechts een voorbeeld.

Belangrijke notities

1) De totale prijs is de som van elke individuele sticker.
2) We zullen de individuele tekst produceren, zin voor zin met de boven genoemde karakteristieken.
3) Om te kunnen stansen mag de lengte niet kleiner zijn dan 2 cm.
4) Al onze stickers hebben een matte effect.
5) De sticker zal gemaakt worden zonder achtergrond, dus alleen het silhouette zal geproduceerd worden. Mocht u toch een specifieke achtergrond willen, dan laat dit even weten in het opmerkingen veld bij de betaalpagina.
6) De grootte van elke tekst is gebaseerd op het vak met stippellijnen.
7) Als de tekst die u invoegt speciale tekens bevat of is geschreven in talen die niet tot de westerse alfabet behoren, neem dan contact met ons omdat sommige personages zijn niet beschikbaar in alle lettertypen.

Gepersonaliseerde quotes

Als u een tekst wilt met veel karakters, zoals een gedicht, muziek teksten of een paragraaf uit een boek, laat dit ons dan weten via info@tenstickers.nl Vertel ons welke kleur en welke formaten u wilt voor de hele sticker, voeg ook de tekst toe dat u graag zou willen hebben op de sticker. Bij voorkeur in PDF formaat.

Beoordelingen van klanten die reeds een gepersonaliseerde sticker bij ons hebben bestelt.

Gemiddelde beoordeling: 8.73 / 10

Geplaatst op 13/09/2020 om 21:53 h

Geplaatst op 13/09/2020 om 21:53 h

Geplaatst op 17/06/2020 om 23:19 h