Beoordelingen 9.6
14 dagen bedenktijd
Hoge kwaliteit vinyl stickers
Gratis personalisering van naamstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Persoonlijke stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker!
Login
14 dagen bedenktijd
Hoge kwaliteit vinyl stickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Persoonlijke stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker!
0
Filter

Thema

Plaats

Oppervlakte

Andere filters

  • Stijl
  • Formaat
  • Publiek
  • Aantal personen

Tienerkamer stickers

Op deze pagina kunt u een van ons allergrootste assortimenten vinden aan tienerkamer muurstickers, voor beiden stickers tienerkamer jongen en stickers tienerkamer meisje. Onze wandstickers tieners is ideaal om uw dochters of zonen hun kamer op te pimpen met stickers van hun favoriete tekeningen, games en series. Onze tienerkamer stickers zijn perfect om de tienerkamer personaliseren tot een unieke ruimte.

Onze muurdecoratie tienerkamer voor de kamers van de tieners van het huis zijn meestal het meest gecompliceerd om te versieren vanwege hun constante veranderingen in smaak en mening. Met dit brede assortiment lijmen vindt u niet alleen de perfecte optie die het beste bij u past, maar u kunt ook afscheid nemen van die saaie en oude slaapkamers, die niets bijdragen aan de omgeving die u in huis wilt hebben. De muurstickers tieners passen heel goed bij die frisse en opstandige persoonlijkheid, met de positieve energie die nodig is om elke dag met enthousiasme tegemoet te treden. De ontwerpen hebben allerlei details die niemand onverschillig zullen laten.

De kamers van onze tiners zijn een ruimte waarin ze vele uren rusten, leren en chillen. Dankzij deze tienerstickers gaan koude plaatsen die niets bijdragen, naar de ruimte waar plezier gegarandeerd is. Een zeer spectaculaire ontwerpen die zich aanpassen aan alle soorten stijl. De thema's van de voetbal muurstickers, muurstickers tienerkamer dieren, tienerkamer reizen muursticker, muurstickers films tienerkamer of muurstickers meiden en muurstickers jongens. Sportactiviteiten of reizen over de hele wereld zijn andere onderwerpen die u in deze tiener thema stickers zult vinden.

De producten van Tenvinilo passen zich aan elk glad oppervlak, dit betekent dat u de sticker van de kindermuren en ook in meubels of accessoires kunt plaatsen. We hebben een breed assortiment aan producten om de jongenskamer decoratie of meisjeskamer decoratie aan te passen. Sommige van de producten die onze klanten het leukst vinden, zijn de tienerkamer muurstickers naam, die het mogelijk maken om een ​​volledig op maat gemaakt product voor uw tiener slaapkamer muurstickers en de tiener voetbal stickers te hebben.

Tienerkamer muurstickers voor jongens en voor meiden


tienerkamer decoratie muur, wie wil dat nou niet hebben! Leuke houten boom tienerkamer sticker, of muurstickers tienerkamer boom en muurstickers tienerkamer auto of muurstickers tiener kamer olifant. Allemaal te gebruiken voor beiden muurstickers tienerkamer jongen en muurstickers tienerkamer meisje. Interessante producten voor deze leeftijd zijn de wereldkaarten of producten van uw favoriete films. Jeugd slaapkamerstickers op een unieke en economische manier te versieren. Op deze leeftijd zijn de ideeën en trends erg vluchtig, de decoratie ook. Jeugdstickers laten je toe om de decoratie op een snelle, eenvoudige en goedkope manier te veranderen, zodat het vernieuwen ervan niet gepaard gaat met een grote morserij. Jeugd sticker muurdecoratie!

Je kunt een jeugdige en originele ruimte creëren met producten voor schakelaars, schoolborden, meters, meubels en nog veel meer. Alle ontwerpen kunnen worden gewijzigd en als u het gewenste product niet kunt vinden, ontwerpt het grafische ontwerpteam van Tenvinilo tienerslaapkamer decoratie die u wel wilt. We passen de grootte aan en u heeft een keuze uit 50 kleuren!

9.44 / 10

129 Beoordelingen

T-rex skelet sticker
6.75
Muursticker Logo Ajax Amsterdam
Vandaag 8% Korting
4.05€3.75
Tienerkamer Muursticker Ajax
Vandaag 8% Korting
2.15€1.99
Tienerkamer muursticker PSV Eindhoven
Vandaag 8% Korting
6.21€5.75
Voetballen muursticker
Vandaag 8% Korting
4.05€3.75
Sticker vogel muzieknoot
1.99
Sticker Harley Davidson
1.99
Tienerkamer muursticker naam graffiti
Vandaag 8% Korting Gepersonaliseerd
12.95€11.99
Raamstickers witte ijsbeer
Vandaag 8% Korting
2.15€1.99
Muurstickers tekst het regent zonnestralen
Vandaag 10% Korting
28.33€25.75
Muurstickers tienerkamer Zangeres Famke Louise
Vandaag 10% Korting
21.45€19.50
Muurstickers tekst liefde om je hart te luchten
Vandaag 10% Korting
12.65€11.50
Valentijn stickers Alleen van mij
Vandaag 10% Korting
8.25€7.50
Sticker anti inbraak tekst kinderen hond
Vandaag 10% Korting
2.75€2.50
Muursticker Harry Mulisch
Vandaag 10% Korting
39.05€35.50
Muursticker André Hazes
Vandaag 10% Korting
7.43€6.75
Muursticker Johan Cruijf
Vandaag 10% Korting
24.75€22.50
Muursticker Tijd Cruijf
Vandaag 10% Korting
14.29€12.99
Muursticker Oranje Selfie
Vandaag 10% Korting
3.58€3.25
Voetballer sticker gepersonaliseerd
Vandaag 8% Korting Gepersonaliseerd
9.45€8.75
Muurstickers slaapkamer Good Morning
Vandaag 10% Korting
14.58€13.25

1-24 van 1817 muurstickers

Filter de zoekopdracht voor meer specifieke zoekresultaten.