Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker van Ferrari

TenStickers. Sticker van Ferrari. Een prachtige logo sticker van de beroemde Italiaanse sportwagen merk met een zwart paard op een gele achtergrond.
TenStickers. Sticker van Ferrari. Een prachtige logo sticker van de beroemde Italiaanse sportwagen merk met een zwart paard op een gele achtergrond.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een prachtige logo sticker van de beroemde Italiaanse sportwagen merk met een zwart paard op een gele achtergrond. Ideaal voor diegenen die van de snelle auto's houden! Een geweldige auto sticker voor mensen op zoek naar een nieuwe uitstraling voor hun voertuig. Het zal je auto precies zo uitzien als een Ferrari! De stickers worden gemaakt van hoogwaardig vinyl, dit resulteert in het feit dat de stickers eenvoudig aan te brengen zijn op elk gladde oppervlakte en na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen nalaten. Alle stickers zijn te verkrijgen in de gewenste afmetingen en kleuren naar eigen keuze!

Beoordelingen van onze klanten Sticker van Ferrari

Gemiddelde beoordeling: 9.5 / 10

Geplaatst op 04/09/2019 om 09:39 h

Top uitvoerig en goede informatie!

Geplaatst op 24/08/2019 om 10:50 h

Mooie sticker en van zeer goede kwaliteit.

Geplaatst op 20/07/2016 om 09:45 h

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.