Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
Filter

Thema

Locatie

Kleur

Behang steen

Collectie steen behang om de muren van je kantoor of huis te vullen met leven en originaliteit. Maak van je huis een comfortabele en mooie plek, verveel je nooit bij het betreden van je kamers en geef een persoonlijk tintje met imitatie behang steen. Onze decoratie zegt veel over onze persoonlijkheid, dus het is belangrijk dat het naar onze zin is zodat we ons beter kunnen voelen. Al je bezoekers zullen verrast zijn door uw aankleding en ook zij zullen zich beter thuis voelen. Zeg vaarwel tegen de muren in één kleur voor een ontwerp waar u naar blijft kijken en waar u dol op zult zijn, je kunt het ontwerp kopen dat het beste bij uw huis past en dat je het leukst vindt via onze website.
 

Wat voor steen behang kan ik kopen?

 
We hebben geweldige steenbehang en we hebben ook een zeer gevarieerd assortiment. Je ontdekt prachtige collages met verschillende kleuren, fantastische steenmozaïeken, vierkante natuurstenen en een grote variëteit die je kunt vinden op onze website. Imitatiesteenpapier is afgewerkt in meerdere kleuren en patronen, met grijs, bruin en nog veel meer. Versier de muren van je huis, dit thema geeft je tal van ideeën voor talloze kamers, allemaal met hetzelfde doel, decoreren met onze ontwerpen is gemakkelijk en erg mooi.
 
Baksteen behang dat van uw huis een unieke plek zal maken. Het behang steenmotief heeft een breed scala aan patronen, zodat u degene kunt vinden die het beste bij uw stijl en behoeften past. Een eenvoudige en goedkope manier om een ​​persoonlijke ruimte met een unieke stijl te hebben.
 
Twijfel je over de plaatsing op je muur? Hier is geen reden voor, want het aanvraag proces is eenvoudig, hiervoor dien je duidelijke instructies te volgen die wij je geven bij het behang stenen muur en de materialen die wij voor u ter beschikking stellen om bij het product aan te schaffen. Onze designs zijn van uitstekende kwaliteit, hebben een hoge duurzaamheid en hierdoor laat je na het aanbrengen geen luchtbellen achter binnen. Het  stenen muur behang is afwasbaar, je kunt wassen met een vochtige doek en dat ook nog eens mat is afgewerkt om lichtreflecties te voorkomen.
 
Koop uw behang baksteen online bij Tenstickers en u zult zien dat u er lang plezier van heeft in uitstekende staat.

1-24 van 29 behang