Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
Filter

Thema

Locatie

Kleur

Textuur patronen behang

Collectie behang met texturen en patronen die geweldig zullen staan ​​in uw huis, die een unieke, exclusieve en andere sfeer zullen geven aan degenen die u heeft gezien. Gebruik dit motief behang om je huis te decoreren, want je hoeft niet veel geld uit te geven voor een beter gedecoreerd huis en met een decoratie waarin het lopen door elk deel van het huis iets aangenaams is, zul je je decoratie voor elke kamer kunnen bewonderen. Je bezoekers zullen meer en meer versteld staan ​​van uw decoratie als ze van plaats wisselen.
 

Welke behang textuur patronen valt in deze categorie?

 
Zoek veel gestructureerd behangpapier om het papier te vinden dat het beste past bij de kamer in uw huis die u wilt versieren. De verscheidenheid aan ontwerpen is erg breed, we hebben tientallen ontwerpen, sommige zijn imitatiehout, steenmozaïeken, imitatiebeton, en vele anderen. Kies voor elke kamer in huis een patroon behang en je zult zien dat je niet meer de deur uit wilt. Elke keer dat je op elke plek van je huis doorbrengt, telt en zou speciaal moeten zijn, nu kan je met onze ontwerpen een huis creëren waarin uw persoonlijkheid goed tot uiting komt en waar u graag vertoeft, want het is belangrijk om je op je gemak te voelen in je eigen ruimte. Wij bieden je deze verscheidenheid aan ontwerpen aan, zodat je degene bent die verantwoordelijk is voor de decoratie.
 
Ons textuur behang met structuur is gemakkelijk te plaatsen, zodat er geen luchtbellen in zitten. Door de matte afwerking past hij perfect bij je muur, zonder schittering of reflecties veroorzaakt door licht. Voor plaatsing stellen we u een accessoirekit ter beschikking met alles wat je nodig hebt en je kunt de items die je nodig hebt ook afzonderlijk kopen, evenals lijm. Ons textuur motief behang voor muren wordt perfect op je muur aangebracht, zodat je er zo lang van kunt genieten als je wilt, omdat het zeer duurzaam en waterdicht is, dus het is ook geldig voor de keuken of badkamer, want voor het geval dat het geeft vlekken, je kunt het wassen met een vochtige doek.
 
De inrichting van je huis moet speciaal en comfortabel zijn, zodat je alle nodige uren kunt doorbrengen zonder je te vervelen met je nieuwe muren en zonder de klassieke muren van één kleur achter te laten. Koop je nieuw patroon decoratief behangpapier. U kunt een nieuwe aankleding en een nieuwe stijl krijgen, zonder dat u hoge vergoedingen nodig heeft.
Hier is een prachtig hout ontwerp behang te zien die u overal in huis zou kunnen plaatsen. Deze decoratie bestaat uit verschillende lijnen.
Hier is een prachtig hout ontwerp behang te zien die u overal in huis zou kunnen plaatsen. Deze decoratie bestaat uit verschillende lijnen.
18

1-24 van 168 behang