Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0
Filter

Thema

Locatie

Kleur

Behang print

Bekijk hier onze interessante en gevarieerde behang print papier en behang patroon papier in verschillende maten, stijlen, kleuren en ontwerpen! Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende soorten behang met print en behang met patronen. Bekijk hier verschillende behang motief designs. 

Ons print behang bestaat onder anderen uit wit behang met print ontwerpen, behang coro print ontwerpen, zwart behang met patroon ontwerpen of bijvoorbeeld behang camouflage print ontwerpen en nog veel meer! Behang met motief is een uniek ontwerp en geschikt voor ieder type huishouden. Het behang is heel makkelijk op te plakken op verschillende types muren. 

Onze print behangpapier is ideaal voor de slaapkamer of woonkamer in uw huis. Voor uw slaapkamer zal een simpel grijs behang met print een leuk ontwerp zijn. Voor uw studeerkamer of werkkamer zou een behang met boeken print ideaal zijn om een geconcentreerde werk ruimte te maken. Voor uw badkamer zou een steen print behang een leuk idee zijn om een zen omgeving in uw badkamer te maken. Tot slot zou een wit behang met patroon leuk zijn voor de woonkamer om een frisse en rustige sfeer te maken in uw woonkamer. 

Houd u van moderne maar ook klassieke ontwerpen? Dan is onze behang wol print of behangpapier met print in verschillende lijnen en vormen een leuk idee. Het behangpapier print design kunt u ook zelf ontwerpen! 

Kortom, wij hebben veel verschillende behang muur motief ontwerpen zoals wit behang met motief en veel motief behang in andere kleuren. 

Deze klassieke rustieke licht grijze houten behang is de ideale manier om jouw kale muren een nieuwe allure te geven en jouw woning mooi te maken
Deze klassieke rustieke licht grijze houten behang is de ideale manier om jouw kale muren een nieuwe allure te geven en jouw woning mooi te maken
18

1-24 van 158 behang