Beoordelingen 9.6
14 dagen bedenktijd
Hoge kwaliteit vinyl stickers
Gratis personalisering van naamstickers
Bekijk onze nieuwe collectie van behang
Betalen met iDEAL mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Persoonlijke stickers vanaf €3
Onze behang collectie is nu beschikbaar!
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker!
Login
Gepersonaliseerde muurstickers
Stickers per thema
Stickers per locatie
Behang
Foto behang
14 dagen bedenktijd
Hoge kwaliteit vinyl stickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Persoonlijke stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker!
0
Filter

Thema

Plaats

Oppervlakte

Andere filters

Geometrische vormen muurstickers

Wil je niet persé en bepaald dier, eten of bloem? Dan hebben wij hier ook verschillende geometrische muurstickers voor u.Wij hebben een groot assortiment stickervellen beschikbaar in verschillende patronen en vormen stickers. Decoreer bijvoorbeeld de douchedeur met een druk printjes muurstickers vol met sterretjes, de babykamer met allemaal stippen,of je woonkamer met verschillende golven.

De stickers zijn gemaakt van goede kwaliteit vinyl en is heel makkelijk aan te brengen! U kunt ze bestellen in verschillende formaten en dit allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs! Een collectie muurstickers abstract met verschillende geometrische vormen. Een verzameling stickervellen beschikbaar in verschillende patronen en vormen. U vindt hier vast het geschikte zelfklevend geomtrische sticker behang voor de decoratie van uw woning.

Geometrische muursticker designs voor in een kunstzinnige woonkamer of slaapkamer. Deze geometrisch design sticker is ideaal voor elk soort huishouden. Houdt u van moderne kunst? Dan zijn onze moderne muurstickers en moderne kunst muurstickers ideaal voor uw woning. Wij hebben veel interessante moderne muur decoratie en geometrische muur decoratie designs voor uw klaarliggen!

Geniet met het hele huis van deze futuristische sticker designs. Onze futurstiche muursticker ontwerpen zijn ideaal voor in de woonkamer of slaapkamer! Onze future stickers worden gemaakt van heel hoog vinyl materiaal wat de sticker lang stevig en mooi houd op de muur!

8 / 10

3 Beoordelingen

1-24 van 136 muurstickers