Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending
Filter

Theme

Stijl

Formaat

Publiek

Madrid stickers

Verzameling van decoratieve muurstickers Madrid om een huis of bedrijf naar wens te laten inrichten, om een comfortabele omgeving te creëren en de muren van uw kamer tot leven te brengen. Laat de saaie monotone en gladde muren achterwege om persoonlijkheid te geven en versier de muren met een origineel en exclusief product.

In Tenstickers kunt u stickers Madrid kopen, een serie ontwerpen van de meest emblematische monumenten die een huis of lokale totaal uniek zullen maken en waarin u zich nooit zult vervelen, u kunt zoveel uren doorbrengen als u wilt, de muren of eender welk vlak oppervlak zien en trots zijn op uw ruimte.

Welke Madrid stickers vind je?


Deze categorie is breed en u vindt er een grote verscheidenheid aan unieke ontwerpen. Producten die u kunt aanpassen met uw naam. U krijgt een bordje van de straten van Madrid met de naam die u wilt. Een klassieker als "I Love Madrid sticker" of "Keep Calm and Love Madrid" kun je in stickerformaat op elk gewenst oppervlak, elke muur, elk raam, elk apparaat, elke gewenste ondergrond laten plaatsen.

U kunt de muren versieren met de Cibeles-sticker, een geweldig product voor de liefhebbers van dit monument dat er geweldig uit zal zien. De eenkleurige producten zoals dit ontwerp hebben meer dan 40 kleuren in de afwerking om degene te vinden die het beste past en integreert met uw muur.

Conceptwolken zijn een geweldig ontwerp. De muurstickers  Madrid heeft twee conceptontwerpen met de meest emblematische wijken van de stad, Lavapiés, chueca, Moncloa en nog veel meer. Het andere ontwerp bestaat uit mythische gerechten, de brava's, pens, inktvis en andere woorden die het leven vullen en de eetlust opwekken van iedereen die het leest.

Tot slot is er nog een andere stickers Madrid die u kunt vinden: de skylines in één kleur, een geweldig product met gebouwen en monumenten in silhouet om elke gewenste muur te decoreren, een product van topkwaliteit.
Tenvinilo producten zijn eenvoudig te plaatsen, zodat er geen luchtbellen binnenin zitten, zodat ze perfect in uw muur passen en u een volledig geïntegreerd ontwerp heeft. Ze zijn van topkwaliteit, geschikt voor binnen- of buitengebruik en hebben een matte afwerking zodat ze volledig geïntegreerd zijn zonder reflecties van binnen- of buitenlichtbronnen.

Als u het ontwerp van Madrid waar u naar op zoek bent niet vindt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we hebben een team van ontwerpers die de catalogus elke dag uitbreiden. Alle producten van Tenvinilo worden op maat gemaakt en gefabriceerd, waardoor we veelzijdig kunnen zijn en het ontwerp van Madrid volledig aan uw wensen kunnen aanpassen.

1-6 van 6 muurstickers