Beoordelingen 9.6
14 dagen bedenktijd
Hoge kwaliteit vinyl stickers
Gratis personalisering van naamstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Persoonlijke stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker!
Login
14 dagen bedenktijd
Hoge kwaliteit vinyl stickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Persoonlijke stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker!
0
Filter

Thema

Plaats

Oppervlakte

Andere filters

  • Stijl
  • Formaat
  • Publiek
  • Aantal personen

Woonkamer muurstickers

Ons allergrootste assortiment zijn natuurlijk onze inspirerende en originele muurstickers woonkamer! Deze woonkamer stickers zijn perfect voor de woonkamer personalisatie van uw interieur.

De woonkamer is een van de kamers van het huis waar we een groter aantal uren doorbrengen, rusten of allerlei activiteiten doen! Daarom is het belangrijk dat uw interieur niet komt te vervallen in verveling en eentonigheid, daarom is een origineel idee om je woonkamer versieren met muurstickers.

Heeft uw een minimalistische en moderne woonstijl en houd u van gezelligheid maar moderniteit en structuur? Dan zouden onze decoratie zoals zwart-wit woonkamer sticker zoals origami woonkamer stickers, mandala woonkamersticker of silhouet woonkamerstickers goed bij uw interieur passen.

Of heeft meer een interieur met veel verschillende kleuren, bloemen/planten en printjes? Als u van een interieur met veel kleur, licht, plantjes en bloemetjes houdt, dan zijn muurstickers met afbeeldingen van bomen, boomtakjes met roze bloemblaadjes, zonnebloemen of roosjes of misschien zelfs wel tropische bloemen prints ideaal voor uw interieur. Deze woning muurstickers zijn gemaakt van extreem dun stickervel, waardoor het net lijkt of er een schilderij op de muur is geschilderd, in plaats van een schilderij woonkamer sticker! Onze waterverf en aquarel prints zijn met veel details gemaakt en geprint om voor een zo echt mogelijk schilderij sfeer te zorgen.

Dankzij onze vele ontwerpen in decoratieve muurstickers voor woonkamer, kunt u nauwkeurig kiezen wat het beste bij u past! Uw nieuwe muurdecoratie zal niet alleen uw vrienden en familie verrassen, maar ook uw huis warmte, comfort en de rust aanbieden. Wij bieden muurteksten woonkamer aan met afbeeldingen van zinnen, gewaagde ontwerpen zoals muursticker wereldkaart, representaties van films of muziek, dieren en steden en nog veel meer! De variaties zijn erg breed, zodat iedereen zelf kan kiezen wat hij/zij het leukst vind passen bij zijn/haar woonkamer versiering.

Woonkamer stickers en muurstickers woonkamer

Heel populair tegen oording is woonkamer muur stickers in huis! Bij ons kunt u gemakkelijk uw eigen tekst sticker maken voor uw woonkamer. Wij kunnen met onze nieuwe ontwerp en productietechnologie gemakkelijk en snel uw eigen tekst stickers en produceren en u kunt zelf uw kleur, maat en lettertype uitkiezen via de keuzemenu’s op onze webpagina voor woonkamer decoratie en viyl woonkamer stickers.


Grote woonkamer stickers kosten ook veel productie materiaal waar wij zuinig mee omgaan. Wij bieden hoge personalisering en hoge kwaliteit aan door onze nieuwste productie materialen. Daarnaast denken wij mee om het milieu te beschermen door middel van duurzame papier en inkt productie en zo min mogelijk verspillingen papier en inkt.


Dit is niet het enige voordeel aan onze sticker materialen. Onze sticker materialen zijn ook zeer eenvoudig aan te brengen op uw muren of ramen, binnen en buiten! Heeft u interesse in een woonkamer meubelstickers? Dat kan ook bij ons: Wij hebben woonkamer kast stickers, woonkamer salon tafel stickers en woonkamer tafel sticker.

9.57 / 10

154 Beoordelingen

Raamfolie tulpen geel en roze
Vandaag 8% Korting
3.78€3.50
Hollywood ster sticker
Vandaag 8% Korting Gepersonaliseerd
2.15€1.99
Raamsticker kerst tafereel
Vandaag 8% Korting
7.55€6.99
Raamfolie glas in lood plant
Vandaag 8% Korting
3.23€2.99
Muursticker veer en vogel
1.99
Raamfolie grachtenpandjes
Vandaag 8% Korting
3.23€2.99
Muursticker bloemen mandala
47.50
Raamsticker uiltjes op tak
Vandaag 8% Korting
2.43€2.25
Sticker Harley Davidson
1.99
Motivatie stickers geluksmomentjes tekst
Vandaag 10% Korting
12.93€11.75
Muurstickers slaapkamer Goedemorgen
Vandaag 10% Korting
12.38€11.25
Raamstickers Raamfolie grachtenhuisjes
Vandaag 8% Korting
3.23€2.99
Muurstickers tekst Thuis waar liefde leeft
Vandaag 10% Korting
10.73€9.75
Muurstickers motiverende tekst Geluk
Vandaag 10% Korting
17.88€16.25
Raamstickers Home sweet home
Vandaag 10% Korting
5.49€4.99
Sticker anti inbraak tekst kinderen hond
Vandaag 10% Korting
2.75€2.50
Sticker Film Airplane tekst mop
Vandaag 10% Korting
7.69€6.99
Perfecte liefde sticker
Vandaag 10% Korting
3.58€3.25
Nederlandse steden sticker
Vandaag 10% Korting
15.39€13.99
Muursticker Tijd Cruijf
Vandaag 10% Korting
14.29€12.99

1-24 van 3680 muurstickers

Filter de zoekopdracht voor meer specifieke zoekresultaten.