Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0
Filter

Thema

Plaats

Oppervlakte

Andere filters

Woonkamer stickers

Ons allergrootste assortiment zijn natuurlijk onze inspirerende en originele wandstickers woonkamer! Deze woonkamer stickers zijn perfect voor de woonkamer personalisatie van uw interieur.

De woonkamer is een van de kamers van het huis waar we een groter aantal uren doorbrengen, rusten of allerlei activiteiten doen! Daarom is het belangrijk dat uw interieur niet komt te vervallen in verveling en eentonigheid, daarom is een origineel idee om je woonkamer versieren met muurdecoratie.

Heeft uw een minimalistische en moderne woonstijl en houd u van gezelligheid maar moderniteit en structuur? Dan zouden onze decoratie zoals zwart-wit woonkamer sticker zoals origami woonkamer stickers, mandala woonkamersticker of silhouet woonkamerstickers goed bij uw interieur passen.

Of heeft meer een interieur met veel verschillende kleuren, bloemen/planten en printjes? Als u van een interieur met veel kleur, licht, plantjes en bloemetjes houdt, dan zijn stickers met afbeeldingen van bomen, boomtakjes met roze bloemblaadjes, zonnebloemen of roosjes of misschien zelfs wel tropische bloemen prints ideaal voor uw interieur. Deze woning stickers zijn gemaakt van extreem dun stickervel, waardoor het net lijkt of er een schilderij op de muur is geschilderd, in plaats van een schilderij woonkamer sticker! Onze waterverf en aquarel prints zijn met veel details gemaakt en geprint om voor een zo echt mogelijk schilderij sfeer te zorgen.

Dankzij onze vele ontwerpen in decoratieve stickers voor woonkamer, kunt u nauwkeurig kiezen wat het beste bij u past! Uw nieuwe woonkamer muurdecoratie zal niet alleen uw vrienden en familie verrassen, maar ook uw huis warmte, comfort en de rust aanbieden. Wij bieden muurteksten woonkamer aan met afbeeldingen van zinnen, gewaagde ontwerpen zoals sticker wereldkaart, representaties van films of muziek, dieren en steden en nog veel meer! De variaties zijn erg breed, zodat iedereen zelf kan kiezen wat hij/zij het leukst vind passen bij zijn/haar woonkamer versiering.

Woonkamer stickers en wandstickers woonkamer

Heel populair tegen oording is woonkamer muur stickers in huis! Bij ons kunt u gemakkelijk uw eigen tekst sticker maken voor uw woonkamer. Wij kunnen met onze nieuwe ontwerp en productietechnologie gemakkelijk en snel uw eigen tekst stickers en produceren en u kunt zelf uw kleur, maat en lettertype uitkiezen via de keuzemenu’s op onze webpagina voor woonkamer decoratie en woonkamer stickers.


Grote woonkamer stickers kosten ook veel productie materiaal waar wij zuinig mee omgaan. Wij bieden hoge personalisering en hoge kwaliteit aan door onze nieuwste productie materialen. Daarnaast denken wij mee om het milieu te beschermen door middel van duurzame papier en inkt productie en zo min mogelijk verspillingen papier en inkt.


Dit is niet het enige voordeel aan onze sticker materialen. Onze sticker materialen zijn ook zeer eenvoudig aan te brengen op uw muren of ramen, binnen en buiten! Heeft u interesse in een woonkamer meubelstickers? Dat kan ook bij ons: Wij hebben woonkamer kast stickers, woonkamer salon tafel stickers en woonkamer tafel sticker.

9.54 / 10

198 Beoordelingen

Vandaag 8% Korting
3.78€3.50
1.99
47.50
1.99
Vandaag 8% Korting
11.34€10.50
1.99
Vandaag 10% Korting
2.75€2.50
Vandaag 10% Korting
7.69€6.99
Vandaag 10% Korting
3.58€3.25
Vandaag 10% Korting
15.39€13.99
Vandaag 10% Korting
14.29€12.99
2.99
Vandaag 10% Korting
10.18€9.25
Vandaag 10% Korting
6.05€5.50
1.99
Vandaag 10% Korting
4.39€3.99

1-24 van 3692 muurstickers

Filter de zoekopdracht voor meer specifieke zoekresultaten.