Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Muursticker tak met meerdere bladeren

TenStickers. Muursticker tak met meerdere bladeren. Muursticker tak met meerdere bladeren een mooie en originele manier om je huis of kantoor wat groener te maken.

Muursticker tak met meerdere bladeren een mooie en originele manier om je huis of kantoor wat groener te maken. U zult deze plant geen water hoeven te geven, ook hoeft u geen bladeren op te vegen of allergische reacties te verwachten. De wanddecoratie zal mooi staan op de muur, raam of etalage. Decoreer uw woonkamer, slaapkamer, keuken, kantoor of winkel met deze originele decoratie.

De sticker is gemaakt van vinyl en makkelijk aan te brengen en is verkrijgbaar in verschillende maten. Heeft u verder nog vragen? info@tenstickers.nl.

TenStickers. Muursticker tak met meerdere bladeren. Muursticker tak met meerdere bladeren een mooie en originele manier om je huis of kantoor wat groener te maken.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Muursticker tak met meerdere bladeren

Referentienummer: A10277

Beoordelingen van onze klanten Muursticker tak met meerdere bladeren

Gemiddelde beoordeling: 9.67 / 10

Geplaatst op 21/07/2019 om 14:31 h

Geplaatst op 08/07/2019 om 13:31 h

Vlotte levering. Heldere communicatie via e-mail. Goede kwaliteit sticker. Ik heb een stickervel besteld met palmbladeren. De afbeelding en kleur was identiek aan de afbeelding op internet. De bladeren individueel geknipt en op onze kastdeuren geplakt. Ik ben zeer tevreden over tenstickers.nl

Geplaatst op 28/03/2019 om 10:00 h

Prachtige, originele stickers en correcte verzending.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.