Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Hal stickers

Verzameling van stickers voor de hal. De hal is de eerste kamer die u betreed als u thuis komt, dan wilt u toch een mooie kamer van creëren met een gezellig en behaaglijk decoratie om u meteen weer helemaal thuis en opgelucht te voelen na een lange werkdag.

Wij bieden gevarieerde collectie van verschillende ontwerpen voor hal decoratie, zoals behang stickers en muurstickers behang, muursticker hal in verschillende printen en kleuren en maten zoals kunst, tekeningen, mandala’s, bijzondere gezegdes of grappen, adresstickers (mail box)
adresstickers maken, adresstickers laten drukken en muurstickers hal.

Adresstickers (mail box), adresstickers maken, adresstickers laten drukken en muurstickers hal

Moe van je huis en hal stickers met een koude en eentonige omgeving? Met onze cozy stickers ontvangt u uw vrienden en familie met meer comfort. Laat ze verrassen met een hal make-over. Creëer meer originaliteit en persoonlijkheid met een nieuwe, moderne en alternatieve manier om uw hal decoreren. Elke hal is weer anders, dus u kunt helemaal zelf passen welke wachtkamer decoratie het beste bij uw huis past. Kies uw favoriete ontwerpen nu uit onze fantastische opties en maak het huis een waardige plek om van te houden.

Om u enkele ideeën te geven over leuke ideen voor stickers in de hal, zijn hier een aantal voorbeelden: Schoenen uit alsjeblieft sticker, Geen deurverkoop sticker, NEE sticker deur, raamstickers die lijken op mozaïek stickers glas, Hier waakt sticker, Huisnummer sticker, Address sticker, Welcome muursticker of welkom deursticker, Welkom in ons huis sticker, Keep calm and hang your coat sticker, sticker lichtschakelaar, Kapstok sticker, behang stickers, muursticker hal en nog veel meer lijke design die perfect zijn voor uw hal, gang of wachtruimte in uw huis of kantoor.

En als dit niet genoeg voor u is, dan hebben wij ook altijd nog de optie op uw sticker design voor u te personaliseren. Wilt u een persoonlijke sticker voor op uw deur met uw adres en huisnummer of welkomstbericht met de namen van je familie op een raamsticker, u kunt bij ons gemakkelijk tekst address stickers ontwerpen en bestellen. Of bent u helemaal zat van die verkopers aan de deur, ontwerp dan je eigen Nee ik wil niets kopen sticker ontwerpen.

Onze sticker materialen zijn gemaakt van vinyl sticker papier dat ervoor zorgt dat de stickers extra dun en glad op de muur kunnen worden aangebracht. Daarnaast zijn onze stickers waterbestendig, en kunnen zonder stickers ook tegen fel zonlicht, extreme warmte en extreme koude temperaturen. Kortom, wij zorgen voor de beste kwaliteit van stickers door het gebruik van deze materialen. Tot slot, onze stickers zijn ook makkelijk te verwijderen door het gebruik van een haardroger en de sticker te warmen, laat de lijm heel langzaam los van de muur en kun je de sticker gemakkelijk en langzaam van de muur verwijderen. Maak vervolgens je muur goed schoon, en viola, je muur is weer als vanouds, helemaal klaar voor een nieuwe sticker! Het is tijd om die vleugje meer gezelligheid en warmer gevoel te geven die de hal en gang kamer nodig heeft.

9.68 / 10

19 Beoordelingen

2.25
Gepersonaliseerd
2.99
8.75
23.75
2.99
3.99
Gepersonaliseerd
1.99
Gepersonaliseerd
10.99
Gepersonaliseerd
2.25
10.75
9.50
18.99
2.75
6.75

1-24 van 145 muurstickers