Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Muurstickers mandala

Muurstickers mandala Op maat gemaakt voor een uniek huis - Gepersonaliseerde, hoge kwaliteit en makkelijke toepassing.
Gepersonaliseerde muurstickers: Muur stickers maken of stickers laten maken? Maak gemakkelijk en snel muur stickers ontwerpen! Persoonlijke ontwerpen!

Met deze tool kunt u uw eigen muur stickers maken of stickers laten maken! Heeft u een mooie afbeelding van de kinderen, de huisdieren of vakantie foto’s en wilt u deze graag ontwikkelen door stickers ontwerpen? Transformeer deze dan nu naar wandstickers door zelf stickers maken met onze handige website tool!

Op deze pagina kun je zelf een afbeelding toevoegen, wellicht met een tekst erbij, die u graag als sticker zou willen afdrukken. Stickers maken goedkoop, dat is zeker mogelijk bij onze website. Wij hanteren zeer lage prijzen en zeer hoge kwaliteit van stickers. Onze stickers zijn gemaakt van duurzaam vinyl. Vinyl stickers ontwerpen is van een hele hoge kwaliteit, uw stickers zullen lang meegaan en u kunt lang en fijn genieten van deze mooie muur decoratie ontwerpen.

U kunt eindeloos voor dingen maken met deze tool! Denk aan je eigen stickers maken zoals adresstickers maken, raamstickers maken, autosticker maken

STICKERS LATEN MAKEN EN MUURSTICKERS MAKEN

Muurstickers maken is gemakkelijk en snel via onze ontwerp tools en flexibiliteit. Wij bieden oneindig veel opties voor u. Ten eerste kunt u zelf u design tekenen, ten tweede kunt u een afbeelding aan de bestelling toevoegen en wij zullen deze zo precies mogelijk namaken en ten derde, wij kunnen ook een sticker voor u ontwerpen aan de hand van uw uitleg. Wees wel heel gedetailleerd in uw schriftelijke uitleg zodat onze designers zo precies mogelijk het design kunnen maken wat u in uw gedachten heeft.

Muurstickers ontwerpen is natuurlijk wel lastig als je niet helemaal weet waar je naar op zoek bent. Voor meer inspiratie kunt u onze standaard catalogus bekijken om te zien welk soort sticker het beste past bij uw zelf sticker ontwerpen. Leuke sticker ideeën zijn bijvoorbeeld adres stickers maken, auto sticker ontwerpen, zelf stickers maken voor auto, raamstickers ontwerpen, speciale decals maken, ronde stickers maken, foto stickers maken, logo sticker maken, grote stickers laten maken, en nog veel meer keuzes om te noemen om voor inspiratie voor uw gepersonaliseerde stickers!

Ook een sticker met het logo van uw bedrijf kunnen wij voor u maken! Creëer nu zelf een muursticker die bij u past. Pas de kleuren en afmetingen geheel naar eigen wens aan. Personaliseer erop los met zelfgemaakte decoratie stickers.

Stickers bestellen eigen ontwerp? Stickers maken online? Wat wil je nog meer! Tenstickers is snel en gemakkelijk! Vinyl stickers maken is een ideaal cadeau voor de decoratie van uw woning en kamers van uw kinderen. Daarnaast zijn onze stickers ook geschikt voor de woonkamer, badkamer, keuken en slaapkamers, zelfs de wc! Wij hebben stickers voor alle kamers in huis, in alle kleuren, maten, verschillende categorieën en stijlen, de keuzes zijn eindeloos! Muurstickers laten maken? Zelf stickers maken gratis? U bent op het juiste adres!

De persoonlijke muurstickers worden gemaakt van hoge kwaliteit vinyl waardoor ze makkelijk aan te brengen zijn en langdurig blijven plakken. Mocht u vragen of hulp nodig hebben dan kunt u altijd een mail sturen naar onze email!

Nieuw
1.99
Gedetailleerde Muursticker van een bloemen thema mandala. Is uw slaapkamer muur nog kaal? Deze mandala fleurt elke muur op.

Gedetailleerde Muursticker van een bloemen thema mandala. Is uw slaapkamer muur nog kaal? Mist er wat in de woonkamer? Deze mandala fleurt elke muur op. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Onze stickers zijn gemaakt van hoge kwaliteit vinyl, makkelijk aan te brengen en laten geen schade of restjes achter bij verwijdering. 

Gedetailleerde Muursticker van een bloemen thema mandala. Is uw slaapkamer muur nog kaal? Deze mandala fleurt elke muur op.
47.50
Spectaculaire muursticker mandala met de afbeelding van een India-geïnspireerde boho, gedrukt op een witte achtergrond en in caleidoscopische kleuren.

Spectaculaire muursticker mandala met de afbeelding van een India-geïnspireerde boho, gedrukt op een witte achtergrond en met de figuur in caleidoscopische kleuren. Een opvallende en unieke manier om de kamer aan te passen aan uw esthetiek, en om smaak te brengen in de inrichting van uw woonkamer of slaapkamer. De sticker gemaakt van zelfklevend vinyl is gemaakt van materiaal van bewezen kwaliteit. Het is zeer gemakkelijk op te plakken op elk type glad oppervlak. Fraaie caleidoscoop-gebaseerde decoratie om een comfortabele sfeer thuis te creëren.

Spectaculaire muursticker mandala met de afbeelding van een India-geïnspireerde boho, gedrukt op een witte achtergrond en in caleidoscopische kleuren.
2.75
Muursticker Bloemen Mandela. Deze abstracte wanddecoratie is een leuke en originele manier om een kale muur te personaliseren.

Muursticker Bloemen Mandala. Deze abstracte wanddecoratie is een leuke en originele manier om een kale muur te personaliseren. Bent u opzoek naar een leuke en originele manier om uw huis te versieren? Deze sticker van een bloemen mandala past mooi in de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. De sticker kan worden aangebracht op een muur, deur of raam als de oppervlakte maar vlak is.De sticker is gemaakt van hoge kwaliteit vinyl, waterbestendig, makkelijk aan te brengen en laat geen schade achter. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Heeft u verder nog vragen? Wij helpen u graag verder info@tenstickers.nl.

 

Muursticker Bloemen Mandela. Deze abstracte wanddecoratie is een leuke en originele manier om een kale muur te personaliseren.
24.25
Een muur sticker met een mooi bloemen ontwerp geïnspireerd door de mandala bloemen. 
Ideaal voor het toevoegen in elke kamer in uw huis.

Een muur sticker met een mooi bloemen ontwerp geïnspireerd door de mandala bloemen. Ideaal voor het toevoegen in elke kamer in uw huis.
Van ons collectie van bloemen stickers, deze artistieke ontwerp is zeker te verlevendigen elke vlakte en saaie muur in een stijlvolle manier. Een mengsel van bloemen, bladeren en wervelende patronen. Kies het formaat dat het beste bij u past en de ruimte die u wilt versieren

  Onze producten worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen

Een muur sticker met een mooi bloemen ontwerp geïnspireerd door de mandala bloemen. 
Ideaal voor het toevoegen in elke kamer in uw huis.
11.75
Decoreer de muren met deze bloemen mandala sticker. De sticker heeft een mandala met bloemen patroon en daarbij de tekst namaste.

Decoreer de muren met deze bloemen mandala sticker. De sticker heeft een mandala met bloemen patroon en daarbij de tekst 'namaste'. Groet iedereen in stijl met deze muurdecoratie. De sticker past perfect in de woonkamer, hal of bij de yoga klas. Mandala's zijn een elegante manier van decoreren en doen het overal goed. Pas de sticker aan in kleur en formaat van uw wensen.

Decoreer de muren met deze bloemen mandala sticker. De sticker heeft een mandala met bloemen patroon en daarbij de tekst namaste.
20.50
Laptopsticker Bloemen Mandala. Deze abstracte wanddecoratie is een leuke en originele manier om een kale muur te personaliseren.

Laptopsticker Bloemen Mandala. Deze abstracte wanddecoratie is een leuke en originele manier om een kale muur te personaliseren. Bent u opzoek naar een leuke en originele manier om uw huis te versieren? Deze sticker van een bloemen mandala past mooi in de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. De sticker kan worden aangebracht op een muur, deur of raam als de oppervlakte maar vlak is.De sticker is gemaakt van hoge kwaliteit vinyl, waterbestendig, makkelijk aan te brengen en laat geen schade achter. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Heeft u verder nog vragen? Wij helpen u graag verder info@tenstickers.nl.

Laptopsticker Bloemen Mandala. Deze abstracte wanddecoratie is een leuke en originele manier om een kale muur te personaliseren.
3.99
Muursticker van een fleurige bloemen mandala, een mooie wanddecoratie die elke muur in huis gegarandeerd opvrolijkt.

Muursticker van een fleurige bloemen mandala, een mooie wanddecoratie die elke muur in huis gegarandeerd opvrolijkt. Heeft u nog een muur in huis met een lege plek? Dan is deze mandala sticker een originele en makkelijke manier om deze muur op te vullen. De wanddecoratie past mooi in de woonkamer, slaapkamer, keuken of in een kinderkamer.

De sticker is gemaakt van hoge kwaliteit vinyl, waterbestendig, makkelijk aan te brengen en laat geen schade achter. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Heeft u verder nog vragen? Wij helpen u graag verder info@tenstickers.nl.

Muursticker van een fleurige bloemen mandala, een mooie wanddecoratie die elke muur in huis gegarandeerd opvrolijkt.
24.25
Leuke gouden mandala patroon meubelstickers voor in de slaapkamer! Meubelsticker mandala zoals meubelstickers, kast sticker of kast lade stickers.

Leuke gouden mandala patroon meubelstickers voor in de slaapkamer of woonkamer! Geniet van deze interessante meubelsticker gouden mandala. De meubelstickers mandala patroon zijn uniek en hebben verschillende mooie kleuren. Deze mandala meubelsticker is een ideaal idee voor meubels zoals kasten en tafels. Deze madala patroon kast sticker valt te gebruiken als kast sticker of kast lade stickers.

Leuke gouden mandala patroon meubelstickers voor in de slaapkamer! Meubelsticker mandala zoals meubelstickers, kast sticker of kast lade stickers.
2.99
Muursticker van een rode mandala gemaakt van alle sierlijke figuren! Je kunt deze sticker bestellen in meer dan 50 verschillende kleuren!

Muursticker van een rode mandala gemaakt van alle sierlijke figuren! Je kunt deze sticker bestellen in meer dan 50 verschillende kleuren! Heel leuk om de woonkamer mee te decoreren! Je kunt deze vinyl muursticker ook bestellen in andere formaten!

Muursticker van een rode mandala gemaakt van alle sierlijke figuren! Je kunt deze sticker bestellen in meer dan 50 verschillende kleuren!
6.25
Een decoratief hoofdeinde muursticker met het ontwerp van mandala patroon. Verkrijgbaar in verschillende kleuren optie en maten.

Een decoratief hoofdeinde muursticker met het ontwerp van mandala patroon. Het kan ook worden toegepast in de slaapkamer of op een andere plek in huis waar het beste dient. Een ontwerp om lang van te genieten vanwege de hoogwaardige materiaal make-up. Het vormt geen luchtbel of rimpel wanneer het wordt aangebracht omdat het resistent is tegen dit effect. Je kunt het in elk gewenst formaat kopen en kan ook worden gekozen uit een van de optionele maten in het veld. Het mooiste van deze decoratieve muursticker voor thuis is dat deze kan worden aangepast in een van de 50 kleuren in de catalogus.

Een decoratief hoofdeinde muursticker met het ontwerp van mandala patroon. Verkrijgbaar in verschillende kleuren optie en maten.
15.75
Decoratieve blauwe mandala laptop zelfklevende sticker om een laptop oppervlak te omhullen met een sierlijk tintje. Het is gemakkelijk aan te brengen en verkrijgbaar in elke gewenste maat.

Decoratieve blauwe mandala laptop zelfklevende sticker om een laptop oppervlak in te wikkelen. Het is gemaakt met een prachtige mandala-print en het is bedoeld om het hele oppervlak met een decoratief tintje te bedekken. Van deze versiering op je toestel word je altijd vrolijk vanwege de aantrekkelijke en originele uitstraling. Kies de maat uit het veld die overeenkomt met de afmeting van het te versieren apparaat. Een vinyl van klevende kwaliteit met een gemakkelijke applicatie en het vormt geen luchtbel of kreukels. Het oppervlak kan worden gereinigd vanwege het waterdichte vermogen. Het is matte afwerking, dus het reflecteert niet met licht.

Decoratieve blauwe mandala laptop zelfklevende sticker om een laptop oppervlak te omhullen met een sierlijk tintje. Het is gemakkelijk aan te brengen en verkrijgbaar in elke gewenste maat.
12.25
Muursticker van een mooie bloemen mandala die een zeer kleurvolle toevoeging is op uw muur. Leuke wanddecoratie voor Mandela liefhebbers.

Muursticker van een mooie bloemen mandala die een zeer kleurvolle toevoeging is op uw muur. Leuke wanddecoratie voor Mandela liefhebbers. Heeft u nog lege plek op de muur? Mist er nog wat in de kamer, maar weet u niet precies wat er mist? Probeer eens een mooie sticker, die uw kamer binnen een mum van tijd opvrolijkt en kleur geeft.

De sticker is gemaakt van hoge kwaliteit vinyl, waterbestendig, makkelijk aan te brengen en laat geen schade achter. De sticker is verkrijgbaar in verschillende maten. Heeft u verder nog vragen? Wij helpen u graag verder info@tenstickers.nl.

Muursticker van een mooie bloemen mandala die een zeer kleurvolle toevoeging is op uw muur. Leuke wanddecoratie voor Mandela liefhebbers.
3.75
Breng de oosterse sferen in huis met deze mandala muursticker met olifanten hoofd. Deze muurdecoratie is een echte eye catcher.

Breng de oosterse sferen in huis met deze mandala muursticker met dieren hoofd. Deze muurdecoratie is een echte eye catcher die prachtig staat in verschillende ruimtes als de woonkamer, keuken of werkkamer. Decoreer de lege muren gemakkelijk met het gebruik van muurstickers. De sticker bestaat uit een olifantenhoofd die beschildert is met daarachter een mandala. Deze sticker maakt een gezellige en buitenlandse sfeer. Het formaat is gemakkelijk aan te passen.

Breng de oosterse sferen in huis met deze mandala muursticker met olifanten hoofd. Deze muurdecoratie is een echte eye catcher.
5.75
Een leuke kleurrijke muursticker voor het opfleuren van de saaie muren in je woning! Bepaal zelf de gewenste grootte voor deze wanddecoratie.

Een leuke kleurrijke muursticker voor het opfleuren van de saaie muren in je woning! Bepaal zelf de gewenste grootte voor deze wanddecoratie zodat hij goed aansluit bij de rest van je woning.

Een leuke kleurrijke muursticker voor het opfleuren van de saaie muren in je woning! Bepaal zelf de gewenste grootte voor deze wanddecoratie.
2.25
Creëer sfeer in uw woonkamer of slaapkamer met deze Mandala bloem muursticker. Kleur en afmetingen geheel naar eigen wens aan te passen.

Breng een oosters tintje aan in uw woning met deze mandala sticker. De sticker omvat een simpel mandala ontwerp, maar zal geheid sfeer verzorgen in de ruimte. Plaats de wanddecoratie sticker in de slaapkamer of woonkamer. Kies zelf een kleur uit onze kleurassortiment met meer dan 50 kleuren beschikbaar. Bepaal zelf het formaat van de muursticker door de afmetingen naar eigen wens aan te passen. Tijdens de productie wordt er gebruik gemaakt van hoge kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de stickers makkelijk aan te brengen, blijven ze lang plakken en laten ze geen sporen achter na verwijdering.

Creëer sfeer in uw woonkamer of slaapkamer met deze Mandala bloem muursticker. Kleur en afmetingen geheel naar eigen wens aan te passen.
8.75
Mandala bloem zelfklevende muursticker gemaakt in een zwarte kleur en kan in elke andere kleur naar keuze zijn. U kunt ook de gewenste maat kiezen.

Mandala bloem zelfklevende muursticker gemaakt in een mono zwarte kleur. Dit muursticker met bloemen kan in elke andere kleur naar keuze worden besteld. Dit product is van matte kwaliteit en reflecteert geen licht vanwege de mat afwerking. Hierdoor ziet het er kalm uit. Dit ontwerp zal mooi zijn in je slaapkamer, woonkamer en zelfs in je keuken. Dit product is eenvoudig aan te brengen en laat geen luchtbellen achter. Als u beter wilt begrijpen hoe u dit product op uw muur kunt toepassen, vindt u video's op de website om u te helpen. Dit product kan in elke gewenste worden besteld.

Mandala bloem zelfklevende muursticker gemaakt in een zwarte kleur en kan in elke andere kleur naar keuze zijn. U kunt ook de gewenste maat kiezen.
7.99
Een yoga muursticker mandala met een afbeelding van een bloem met een karakteristiek hindoesymbool in het centrale gedeelte, voor een zen sfeer.

Een yoga muursticker mandala met een afbeelding van een bloem met een karakteristiek hindoesymbool in het centrale gedeelte. Zelfklevende vinyl wanddecoratie beschikbaar in de kleur en grootte die u wenst. Met deze prachtige woonaccessoires creëert u een comfortabele en zen atmosfeer aan welke kamer dan ook in uw huis. Ook ideaal voor professionele alternatieve therapeuten, massages en academies waar yogalessen worden gegeven, om een unieke draai aan uw decoratie te geven.

Een yoga muursticker mandala met een afbeelding van een bloem met een karakteristiek hindoesymbool in het centrale gedeelte, voor een zen sfeer.
6.25
Verfraai uw laptop in onze geweldige decoratieve mandala stijl laptop sticker ontworpen in witte en gouden kleur. Het is gemakkelijk aan te brengen van hoogwaardig vinyl.

Verfraai uw laptop in dit geweldige decoratieve mandala stijl laptop sticker. Het is ontworpen in witte en gouden kleur en u zou het uiterlijk op u apparaat geweldig vinden. Het ontwerp is bedoeld om een laptop volledig in te pakken, zie het veld gedeelte om de maat afmeting te kiezen die perfect is voor uw apparaat. Het aanbrengen van de witte en gouden mandala sticker voor laptop is heel eenvoudig, gebruik rakel om hem soepel te plaatsen. Het product is gemaakt van hoogwaardig vinyl en het creëert geen rimpel- of luchtbellen wanneer het wordt aangebracht.


Verfraai uw laptop in onze geweldige decoratieve mandala stijl laptop sticker ontworpen in witte en gouden kleur. Het is gemakkelijk aan te brengen van hoogwaardig vinyl.
12.25
Hier is een fantastische mandala ontwerp sticker te zien waar boven en onder er Arabische tekens te zien zijn.  Gemaakt van sterke kwaliteit.

Hier is een fantastische mandala ontwerp sticker te zien waar boven en onder er Arabische tekens te zien zijn. Zo kun je op een geweldige manier je ramen decoreren waar je natuurlijk jaren van kunt genieten vanwege de sterke kwaliteit van het materiaal. Wij hebben namelijk de hoogste mate van vinyl beschikbaar. Dit ontwerp bestaat uit een mandala ontwerp. Hierboven en hieronder zijn verschillende Arabische vormen te zien met silhouettes van bloemen ertussen. Deze Arabische silhouette raamsticker is geschikt voor elke kamer in het huis. De instructies voor het bevestigen hiervan is te vinden op de website.

Hier is een fantastische mandala ontwerp sticker te zien waar boven en onder er Arabische tekens te zien zijn.  Gemaakt van sterke kwaliteit.
2.99
Fantastische mandala muursticker die voor elke persoon in huis kan worden gebruikt voor een fantastische uitstraling. Gemaakt van sterke kwaltieit.

Fantastische mandala muursticker die voor elke persoon in huis kan worden gebruikt voor een fantastische uitstraling. Dit design bestaat uit een mandala ontwerp dat echt super mooi is. Deze is gemaakt van een hoge mate van vinyl. Hierdoor kan deze gemakkelijk worden aangebracht en worden verwijderd zonder enige sporen achter te laten. Naast de muur kan deze mooie ontwerp mandala sticker ook op het raam worden bevestigd dat voor een sfeervolle uitstraling zal zorgen. Twijfel niet langer en decoreer nu uw huis met dit prachtige design. De decoratie wordt geleverd zoals op de 2e afbeelding is te zien.

Fantastische mandala muursticker die voor elke persoon in huis kan worden gebruikt voor een fantastische uitstraling. Gemaakt van sterke kwaltieit.
2.99
Personaliseer jouw laptop met deze mooie Aziatische mandala laptopsticker met allemaal bloemen en mooie felle kleuren! Leuke mandala laptop stickers!

Personaliseer jouw laptop met deze mooie Aziatische mandala laptopsticker met allemaal bloemen en mooie felle kleuren! Geef jouw laptop net iets meer en versier jouw laptop met mandala laptop stickers met mooie felle kleuren en sierlijke patronen. Super leuk om op je laptop te plakken! Versier je laptop en maak het studeren veel leuker en gezelliger!

Personaliseer jouw laptop met deze mooie Aziatische mandala laptopsticker met allemaal bloemen en mooie felle kleuren! Leuke mandala laptop stickers!
2.50
Kleurvolle mandala muursticker en mandala sticker! Unieke mandala muursticker en kleuren mandala muursticker voor de woonkamer muurdecoratie

Wat een gave en kleurvolle mandala muursticker is dat zeg! Helemaal ideaal voor in de woonkamer, slaapkamer en wellicht zelfs voor de keuken of badkamer, doe eens lekker gek! Deze mandala muursticker is een uniek en complex ontwerp gemaakt door onze professionele designers. Het design is makkelijk en snel op te plakken op u muur in enkele minuten en dan kunt u oneindig lang van deze mandala sticker genieten in uw woning. De kleuren mandala sticker is een leuk idee voor een cadeau voor je vriendinnen of vrienden die van dit soort patronen houden. De kleuren mandala muursticker kan in alle soorten maten worden afgedrukt en als u de kleur wellicht een beetje wil aanpassen is dit ook mogelijk! Zet uw eisen in de opmerkingen box tijdens het bestellen!

Kleurvolle mandala muursticker en mandala sticker! Unieke mandala muursticker en kleuren mandala muursticker voor de woonkamer muurdecoratie
1.99
Decoratieve mandala decoratieve muursticker met een bohemien tintje. Een zwart-wit ontwerp om uw ruimte met een stijlvolle touch te versieren.

Uit onze collectie mandala decoratieve muurstickers bieden wij u dit ontwerp aan met een bohemian touch. Het ontwerp is gemaakt in zwart-witte kleur en het zou prachtig staan op elke geïnstalleerde ruimte. Deze geweldige mandala bloem sticker kan worden aangebracht op een muur, meubels, raam en een ruimte met een plat oppervlak. De mandala patroon sticker is luchtbelvrij, gemakkelijk aan te brengen, duurzaam, zelfklevend en gemaakt van de beste kwaliteit vinyl op de markt. Kies de gewenste maat uit de beschikbare opties op de website.


Decoratieve mandala decoratieve muursticker met een bohemien tintje. Een zwart-wit ontwerp om uw ruimte met een stijlvolle touch te versieren.
8.50

1-24 van 121 muurstickers