Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Stickers laten maken

Met deze tool kunt u gepersonaliseerde stickers laten maken! Heeft u een mooie afbeelding van de kinderen, de huisdieren of vakantie foto’s en wilt u deze graag ontwikkelen door stickers bedenken? Transformeer deze dan nu naar gepersonaliseerde wandstickers door zelf stickers maken met onze handige website tool!

Op deze pagina kun je zelf een afbeelding toevoegen, wellicht met een tekst erbij, die u graag als ontwerp zou willen hebben. Originele gepersonaliseerde stickers is zeker mogelijk op onze website. Wij hanteren zeer lage prijzen en een erg hoge kwaliteit. Onze producten zijn gemaakt van duurzaam vinyl.

GEPERSONALISEERDE STICKERS MAKEN VOOR U


Gepersonaliseerde muurstickers
maken is gemakkelijk en snel via onze ontwerp tools en flexibiliteit. Wij bieden oneindig veel opties voor u. Ten eerste kunt u zelf u design tekenen, ten tweede kunt u een afbeelding aan de bestelling toevoegen en wij zullen deze zo precies mogelijk namaken en ten derde, wij kunnen ook een muursticker maken voor u na u ons uitleg heeft gegeven over uw wensen. Wees wel heel gedetailleerd in uw schriftelijke uitleg zodat onze designers zo precies mogelijk de gepersonaliseerde stickers maken als u in uw gedachten heeft.

Prachtige stickers gepersonaliseerd is natuurlijk wel lastig als je niet helemaal weet waar je naar op zoek bent. Voor meer inspiratie kunt u onze standaard catalogus bekijken om te zien welk soort ontwerp het beste past bij u. Leuke sticker ideeën zijn bijvoorbeeld: adresstickers, stickers voor raam, speciale decals foto stickers, logo sticker en gepersonaliseerde autosticker. Er is in ieder geval genoeg keuzes om te noemen voor inspiratie voor uw gepersonaliseerde stickers!

Ook een ontwerp met het logo van uw bedrijf kunnen wij voor u maken! Creëer nu zelf een ontwerp die bij u past. Pas de kleuren en afmetingen geheel naar eigen wens aan. Personaliseer erop los met zelfgemaakte decoratie. Er is ook de optie ´raamstickers maken´ omdat de stickers zowel op de muur als op elke andere platte oppervlakte bevestigd kunnen worden.

Stickers bestellen? Stickers maken online? Wat wil je nog meer! Tenstickers is snel en gemakkelijk! Een product die je zelf hebt gemaakt en ontworpen is een ideale decoratie voor uw woning en kamers van uw kinderen. Daarnaast zijn onze producten ook geschikt voor de woonkamer, badkamer, keuken en slaapkamers, zelfs de wc! Wij hebben stickers voor alle kamers in huis, in alle kleuren, maten, verschillende categorieën en stijlen, de keuzes zijn eindeloos! Muurstickers laten maken? U bent op het juiste adres!

De persoonlijke muurstickers worden gemaakt van hoge kwaliteit vinyl waardoor ze makkelijk aan te brengen zijn en langdurig blijven plakken. Mocht u vragen of hulp nodig hebben dan kunt u altijd een mail sturen naar onze email! Maak je unieke gepersonaliseerde stickers.
Upload uw ontwerp

Upload uw ontwerp

ok
ok

Kies uw type sticker

Afbeelding bijsneden

Kies een kleur

Bepaal de afmetingen

x

Afbeelding positioneren
De grootte van de sticker komen niet overeen met de afmetingen van originele afbeelding, de proporties verschillen.
Beweeg het verlichte kader zodanig tot je het gewenste gedeelte hebt geselecteerd.

Hulp nodig?

Als u twijfels heeft over uw bestelling of als uw ontwerp enkele aanpassingen nodig heeft, contacteer ons. Wij zullen uw adviseren en tips geven betreft de aanpassingen die mogelijk dienen plaats te vinden.

Contacteer ons via

info@tenstickers.nl

Opmeringen

1) Wij vragen u om ons afbeeldingen van een zo hoog mogelijke kwaliteit te sturen, wij verkiezen gevectoriseerde bestanden (illustrator, Corel...)

2) Als de ingezonden afbeelding niet over een goede resolutie beschikt zullen wij contact met u opnemen en samen naar een oplossing zoeken.

3) Als het design extra aanpassingswerk door onze ontwerpers vereist is het mogelijk dat er extra kosten bijkomen.

4) Voor speciale stickers (krijtborden/whiteboards, stickers binnenkant raam, stickervellen...) neem contact met ons op via info@tenstickers.nl.

5) Als het uploaden van de afbeelding niet lukt (te groot, formaat niet toegelaten…) kunt u het via de email info@tenstickers.nl direct naar ons sturen.

6) Wij vragen u om uw word-bestanden (.doc) naar een PDF-bestand te veranderen.

7) Onze stickers zijn altijd afgewerkt in matte kleuren.

8) Het is van belang dat de kleinste elementen van de bijgesneden afbeeldingen minimaal een breedte hebben van 4mm.

9) Indien u uiteindelijk de sticker toch niet wenst te ontvangen, zullen wij het geld spoedig terugstorten op uw bankrekening. Neem in dit geval contact met ons op.

10) De grootte word berekend in proportie van het totale ontwerp dat geupload word. Als uw afbeelding wite marges heeft raden wij u aan deze te verwijderen. Bij het creeeren van het vinyl gebruiken wij of de maximum hoogte of de maximum breedte zoals door u geinidicateerd. De proportie veranderd hierbij nooit.

Beoordelingen van klanten die reeds een gepersonaliseerde sticker bij ons hebben bestelt.

Gemiddelde beoordeling: 9.5 / 10

Geplaatst op 05/12/2020 om 11:24 h

Bedankt

Geplaatst op 15/11/2020 om 16:26 h

Geplaatst op 29/10/2020 om 08:33 h

Wilde kwaliteit leveren. Aangeraden sticker ander formaat te kiezen. Prachtig geworden.