Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Landen en steden muurstickers

Verzameling van decoratieve wijnstokken uit steden en landen, met beelden en skylines van verschillende sites en monumenten over de hele wereld, zodat u uw huis kunt versieren met uw favoriete stad, de meest emblematische of degene die u de beste herinneringen brengt.

De stadsstickers zijn de beste manier om erop uit te gaan en te reizen zonder een vliegtuig te hoeven halen. U zult de stijl van uw kamer volledig veranderen tijdens het maken van een reis naar elk van de steden. Bent u naar een van deze plaatsen geweest of wilt u de reis maken, dan hoeft u alleen maar uw fantasie de vrije loop te laten en uw geest te vervoeren naar deze emblematische plaatsen die u met het land en de stadsstickers versiert. Ze zullen de decoratie van uw muren volledig veranderen, waardoor de saaie en eentonige witte muren zonder leven of persoonlijkheid achterblijven.


Welke stadsstickers zal ik vinden om mijn muren te versieren?Een grote verscheidenheid aan ontwerpen die iedereen die u bezoekt zal verbazen met uw nieuwe decoratieve stijl, een stijl die het karakter en uw manier van kijken zal markeren. In deze categorie vindt u ideeën voor de inrichting van uw woonkamer of uw bedrijf.

Ongelooflijke ontwerpen en illustraties van prachtige plaatsen zoals de Zwitserse Alpen, stadsiconen, skylines of profielen van beroemde steden over de hele wereld, zoals New York, Barcelona, Madrid, Londen, Parijs en de belangrijkste attracties over de hele wereld.

Tekstontwerpen die ideaal zijn voor de keuken, zoals de typisch Spaanse gerechten, die de muren en het meubilair van uw keuken zullen definiëren en kleur geven. Tekstcomposities met de belangrijkste steden van de wereld waar je Praag, India, Rome, Athene, China, Argentinië, Brazilië en vele andere steden vindt. 

Samenstellingen van unieke monumenten die u nergens anders zult vinden. Stadsstickers van steden en monumenten in één, een ontwerp waarin u de Sint-Franciscusbrug, de Empirestaat, de Toren van Pisa, de Eiffeltoren, de Goldeneye, een Venetië-brug en vele andere iconen vindt die de hele wereld in één ontwerp naar uw huismuur zullen brengen.

Als u het stad muurstickers en de landen stickers die u zoekt niet vindt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben een ontwerpteam dat voortdurend groeit en nieuwe ontwerpen maakt, maar ook een exclusief product voor uw muren kan voorbereiden en ontwerpen. Aangepast aan uw kleuren en maten, zodat u een uniek product heeft dat u definieert.

Wij willen dat u uw huis naar wens kunt inrichten, een huis waarin u zich elke dag van het werk comfortabel voelt, waarin u uw muren kunt zien en waar u trots op kunt zijn. Als u uw huis heeft zoals u dat wilt, kunt u zo lang als u wilt in de kamers blijven en vrienden en gasten meenemen om met uw nieuwe decoratie te pronken.

De stickers van landen en steden zijn zeer eenvoudig te plaatsen, zodat er geen luchtbellen in zitten. De afwerking is mat om reflecties met het binnenlicht buiten te vermijden en volledig te integreren met het oppervlak. 


9.78 / 10

18 Beoordelingen

1-24 van 270 muurstickers