Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Route 66 Muursticker

TenStickers. Route 66 Muursticker. Versier je kamer met deze mooie muursticker met het bekende route 66 logo, de bekendste snelweg van Amerika.

Waarom niet je kamer met deze fantastische sticker die je zal herinneren aan uw avontuurlijke reizen in heel Amerika te versieren? Deze beroemde teken is scherp, helder en zal hoogtepunt van uw kamer, evenals het geven van een mooie finishing touch aan elke kamer.

Vergeet niet te rijden op Route 66 met je haar  geblazen door de wind. Deze muur sticker is voor u! Hoge kwaliteit, Eenvoudig aan te brengen, eenvoudig te verwijderen en u zult niet worden teleurgesteld!
Kies uit een verscheidenheid van grootte aan uw voorkeur dienovereenkomstig te passen. Verscheidenheid van kleuren zijn beschikbaar.

TenStickers. Route 66 Muursticker. Versier je kamer met deze mooie muursticker met het bekende route 66 logo, de bekendste snelweg van Amerika.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Beoordelingen van onze klanten Route 66 Muursticker

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 12/09/2020 om 08:34 h

top kwaliteit, snelle levering !

Geplaatst op 08/02/2018 om 08:31 h

Geplaatst op 01/05/2017 om 13:14 h

Zeer tevreden

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.