Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending
Filter

Thema

Locatie

Kleur

Alternatief vintage

Exclusieve collectie jaren 70 en vintage behang om je huis te decoreren met een unieke stijl die iedereen leuk zal vinden. Onze producten zijn gemakkelijk te plaatsen en na plaatsing zitten er geen luchtbellen meer in. Je hebt de instructies zodat je geen enkele twijfel hebt over hoe je verder moet.

Onze decoratieve vintage behangpapier soorten zijn exclusief en met unieke designs. Voor een kleine prijs kunt u de gewenste decoratie krijgen. Kies gewoon de units die je nodig hebt om je muur te behangen en geniet lang van je nieuwe muur.

WELKE ALTERNATIEF VINTAGE BEHANG VIND IK IN DEZE CATALOGUS?


In onze catalogus vind je allerlei soorten vintage behang met verschillende texturen en kleuren. Je vindt er allerlei soorten texturen, of het nu hout of metaal is, allerlei kleuren zoals een rode achtergrond met kleine vormen, verschillende afbeeldingen of tekeningen die een spectaculair effect creëren waar je verliefd op wordt, en je wilt al je vrienden of familie uitnodigen om te komen kijken. De nieuwe look die je thuis hebt weten te creëren, zonder de noodzaak om werken uit te voeren die veel tijd kosten en kostbare kosten, je zult het met veel gemak en een redelijke prijs bereiken.

Een product van topkwaliteit, afgewerkt in mat om de weerkaatsing van het licht zowel binnen als buiten te vermijden, zodat je het kunt aanschouwen zoals het verdient, zonder enig probleem dat je verhindert. Het is gemakkelijk te installeren, je hoeft alleen maar enkele prachtige instructies te volgen die we bij uw bestelling zullen voegen, ze zijn gemakkelijk en duidelijk te lezen en uit te voeren. Je kunt ook een complete set met accessoires en lijm aanschaffen zodat de plaatsing van uw ontwerp nog steeds is gemakkelijker, zonder dat u naar een vestiging hoeft om deze instrumenten te kopen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de luchtbellen die in je vintage behang kunnen achterblijven, aangezien onze producten van eerste kwaliteit zijn en anti-luchtbellen zijn, dus er zullen geen sporen van deze luchtbellen zijn.

Koop je vintage decorpapier dat je het leukst vindt op onze website en geniet er zoveel van als je wilt, aangezien dit product perfect wasbaar is, dus je kunt het wassen met een vochtige doek en het altijd als een fluitje hebben. Download het online en we sturen het naar je waar je het ons vraagt, zodat je nergens heen hoeft.

1-24 van 30 behang