Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Toilet stickers

WC deur stickers en toilet stickers voor uw onderneming, cafe of restaurant of gwn leuk voor in huis? Onze verzameling van decoratieve wc deurstickers en muurstickers toilet kunt u op een leuke manier gebruiken voor het aangeven van de mannelijke en vrouwelijke badkamers en toiletten in bedrijven, ondernemingen, hotels en restaurants.

Ben je moe van dezelfde eentonige decoratie in uw huis of bedrijf en ben je op zoek naar een gedurfd en originele decoratie? Dat kun je doen met onze spectaculaire en humoristische stickers. Vaak is het toilet niet gemakkelijk te vinden binnen bedrijven. Deze geweldige toilet sticker bieden u de mogelijkheid om op een ludieke en originele wijze aan te geven waar het personeel maar ook bezoekers het toilet kunnen vinden met onze muur stickers voor wc.

Onze ontwerpen zijn aanpasbaar en dus erg flexibel. Sommige ontwerpen zijn speciaal ontworpen om de toiletten en badkamers van het huis of bedrijf te versieren. De badkamer en toilet in huis verdienen toch ook aandacht om te decoreren? Creëer een frisse en moderne sfeer om uw gasten of klanten op hun gemak te stellen in uw mooi gedecoreerde badkamers met een gepersonaliseerde toilet sticker. Onze ontwerpen zullen iedereen die naar de badkamer gaat een glimlach geven. Deze ontwerpen zijn ideaal voor gezinswoningen, maar ook voor bedrijven om klanten te verrassen met leuke decoratieve bedrijfsinterieur. Een wc bril sticker met een grappige print? Verras je gasten met een lach bui.

Toilet stickers maken


Om het nog beter te maken: U kunt uw eigen designs ook laten personaliseren! De wc decoratie of toilet stickers worden gemaakt van hoogwaardig vinyl, dit resulteert in het feit dat de stickers eenvoudig aan te brengen zijn op elk gladde oppervlakte en na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen nalaten. Alle stickers zijn te verkrijgen in de gewenste afmetingen en kleuren naar eigen keuze! Soms hebben wij zelfs muurstickers for sale en leuke aanbiedingen om toilet stickers bedrukken goedkoop.

9.09 / 10

11 Beoordelingen

1-24 van 24 muurstickers