Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Decoratie sticker Rits Monster

TenStickers. Decoratie sticker Rits Monster. Een monochrome decoratie sticker van een monster dat door een rits naar buiten gluurt! Kleur en afmetingen aanpasbaar. Eenvoudig aan te brengen.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een monochrome decoratie sticker van een monster dat door een rits naar buiten gluurt! Een sticker van de collectie van grappige muurstickers! Een fantastisch idee om uw wc te versieren dat iedereen aan het lachen zal maken! Daarnaast natuurlijk ook geschikt voor andere gladde oppervlakten binnen huis. Personaliseer uw badkamer op een unieke manier met deze muursticker! Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.