Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Al onze gepersonaliseerde vinyl tapijten!

Blader door al onze personaliseerbare vinyl tapijten en vind het design dat het beste bij u past! U zult hier ontzettend veel verschillende soorten vinyl tapijten vinden die u kunt aanpassen op uw manier! Waarom zou u het niet proberen?

Onze geweldige personaliseerbare vinyl tapijten zijn er voor alle leeftijden. Of u nou iets zoekt voor uw baby, kleuter, tiener of voor uzelf. U zult van alles kunnen vinden in onze ontzettend brede catalogus!
Ga nu op zoek in onze fantastische catalogus naar het geweldige design die uw huis zeker zal opfleuren!

Vindt hier uw gepersonaliseerde vinyl tapijt!

U kunt hier veel verschillende soorten personaliseerbare vinyl vloerkleden vinden! U kunt een design vinden en hem aanpassen op de manier die u zou willen! U kunt nu een design halen en uw naam erop krijgen of in welke kleur u het ook zou willen! Ook kunt u de maat veranderen op de manier die u zou willen! U hoeft alleen maar een berichtje te sturen naar onze klantenservice en zij zullen u helpen uw idee te verwezenlijken!

In deze catalogus staan ontzettend veel verschillende soorten vinyl tapijten, dus u kunt het uzelf ook makkelijker maken door uit een bepaalde categorie te kiezen. Wat u ook zal willen, u zult zeker wat kunnen vinden in onze geweldige catalogus.

Onze personaliseerbare tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn ze extreem sterk, anti-slip, gemaakt van anti-allergisch materiaal en ontzettend gemakkelijk schoon te maken met wat warm water en milde zeep. Dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de koffie die er overheen kan komen, of de vieze schoenen die erover heen lopen!

U kunt het bestellen voor uzelf of om als persoonlijk cadeau te geven aan een vriend of familie lid. In elk geval zal het er geweldig uit komen te zien en uw ruimte een hele andere uitstraling geven!

U kunt uw nieuwe gepersonaliseerde vinyl tapijt in elke kamer leggen die u zou willen! Of u hem nou in uw slaapkamer, woonkamer, eetkamer, keuken of gang zal leggen maakt niet uit. Het zal er zeker geweldig uit komen te zien en het zal de kamer een stuk persoonlijker maken dan dat die nu is!

Als u vragen heeft over onze geweldige personaliseerbare vinyl tapijten kunt u altijd onze klantenservice een bericht sturen. Ze zullen u dan zo snel mogelijk een reactie geven en u helpen met het probleem dat u ervaart.

Wacht niet langer, pak er een lekkere bak koffie of thee bij en ga rustig scrollen door al onze geweldige designs!


Instellingen 0 x 0 cm
Origineel
Sepia
B/N
Origineel
Rechthoek
Vierkant
Rond

De minimale maatregelen voor dit product zijn 2 cm x 2 cm

Breedte / Horizontaal (cm.)
x
Hoogte / Verticaal (cm.) - Proportioneel
Toevoegen

Hulp nodig?

Als u twijfels heeft over uw bestelling of als uw ontwerp enkele aanpassingen nodig heeft, contacteer ons. Wij zullen uw adviseren en tips geven betreft de aanpassingen die mogelijk dienen plaats te vinden.

Contacteer ons via

info@tenstickers.nl

Opmeringen

1) Wij vragen u om ons afbeeldingen van een zo hoog mogelijke kwaliteit te sturen, wij verkiezen gevectoriseerde bestanden (illustrator, Corel...)

2) Als de ingezonden afbeelding niet over een goede resolutie beschikt zullen wij contact met u opnemen en samen naar een oplossing zoeken.

3) Als het design extra aanpassingswerk door onze ontwerpers vereist is het mogelijk dat er extra kosten bijkomen.

4) Als het uploaden van de afbeelding niet lukt (te groot, formaat niet toegelaten…) kunt u het via de email info@tenstickers.nl direct naar ons sturen.

5) Wij vragen u om uw word-bestanden (.doc) naar een PDF-bestand te veranderen.

6) De afwerking van de vloerkleding is altijd mat.

7) Het is belangrijk om in egdachten te houden dat de silhouetten van de tapijten altijd zo stevig mogelijk moeten zijn, bij voorkeur geometrische vormen zoals vierkanten, ellipsen, enz.

8) De afmetingen worden berekend in verhouding tot het hele ontwerp dat u uploadt, dus let op of uw afbeelding witte marger eromheen heeft. We raden aan om deze weg te halen. Bij het voorbereiden van uw tapijt gebruiken we de door u aangegeven breedte om de hoogte proportioneel te maken.

9) Als u uw gepersonaliseerde vloerkleed uiteindelijk niet wilt maken, krijgt u uw geld snel en efficiën terug. Neem contact op.