Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Muurstickers WC talen

Vandaag 10% Korting
TenStickers. Muurstickers WC talen. Deze muurstickers hebben het woord WC of toilet in wel héél veel talen! Onder meer Spaans, Frans en Engels zijn aanwezig op de sticker.

Deze muurstickers hebben het woord WC of toilet in wel héél veel talen! Onder meer Spaans, Frans en Engels zijn aanwezig op de sticker. Tevens staat er een vrouw en man op de afbeelding van deze creatieve WC sticker. Bent uw een restaurant,bar of zoekt uw nog een leuke manier om de toilet deur te versieren? Plak deze sticker dan op de deur, en uw maakt van het toilet een plek waar iedereen graag kom.
De stickers die Tenstickers.nl produceert worden gemaakt van kwaliteit vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Daarnaast bepaalt u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen. 

TenStickers. Muurstickers WC talen. Deze muurstickers hebben het woord WC of toilet in wel héél veel talen! Onder meer Spaans, Frans en Engels zijn aanwezig op de sticker.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Beoordelingen van onze klanten Muurstickers WC talen

Gemiddelde beoordeling: 9 / 10

Geplaatst op 25/05/2019 om 13:17 h

Op een onverklaarbare wijze was er eerst een niet bekend adres naar deverzender gegaan. Na 2 dagen was dit euvel opgelost en kwam de sticker aan. Precies zoals wij verwacht hadden.

Geplaatst op 27/07/2018 om 14:46 h

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.