Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Muurstickers dieren zeedieren

Vandaag 10% Korting
TenStickers. Muurstickers dieren zeedieren. Geef jouw badkamer een frisse look met deze tegelsticker van verschillende dieren. Deze sticker is gemaakt met een unieke aquarele look.

Met deze tegelstickers van verschillende zeedieren geef je jouw badkamer een nieuwe look. Bij deze tegelstickers van zeedieren krijg je verschillende zeedieren afgebeeld in een aquarel stijl. Deze stickervel is ideaal voor jou als je van de zee houdt of je jouw badkamer een frisse look wilt geven. Deze patroon sticker is beschikbaar in verschillende maten en is het hierdoor totaal aanpasbaar naar jouw persoonlijke omgeving. Daarnaast is deze dieren muursticker gemaakt van hoge kwaliteit vinyl. Hierdoor is het makkelijk aan te brengen op jouw muren en net zo eenvoudig te verwijderen zonder dat het sporen achterlaat.
Deze set tegelstickers bestaat uit verschillende stickerontwerpen. Als u specifieke ontwerpen wilt, geef dan bij de kassa ( Bestelnota's ) aan welke ontwerpen u wilt. Anders gaan we over tot het maken van duplicaten van de ontwerpen vanaf de bovenkant van de tweede afbeelding.
Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag via info@tenstickers.nl om de perfecte tegelsticker te vinden voor u!

TenStickers. Muurstickers dieren zeedieren. Geef jouw badkamer een frisse look met deze tegelsticker van verschillende dieren. Deze sticker is gemaakt met een unieke aquarele look.

Kleur van uw muur

Kies de Pak
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Muurstickers dieren zeedieren

Referentienummer: A15507

Beoordelingen van onze klanten Muurstickers dieren zeedieren

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 19/09/2020 om 10:24 h

makkelijk en mooi

Geplaatst op 06/08/2020 om 08:47 h

geen klachten!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.