Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Stickers van vissen

Decoratieve visstickers om een gezellig en comfortabel huis te hebben met geweldige ontwerpen die uw muren, meubels of elk oppervlak tot een speciale plek zullen maken. Vind een veelheid aan ontwerpen, geschikt voor alle doelgroepen om persoonlijkheid te kunnen geven aan de kinderkamer, de woonkamer of de keuken van uw huis. 

Het versieren van muren met vinyls en vis stickers zal uw trend in decoratie en de smaak die je hebt voor uw huis zetten, waardoor iedereen die u bezoekt verbaasd is. 

Welke wandstickers vissen vind ik in verband met dit thema?


Er is een grote verscheidenheid aan producten en zoals we hebben gezegd, geschikt voor alle doelgroepen. Kinderen zullen een geweldige tijd hebben met de nieuwe decoratie, met duizenden verhalen alsof ze onder de zee zitten of hun visvriendjes aan de muur hebben. Sommige van de ontwerpen zijn op maat gemaakt, zodat de muur tot leven komt en persoonlijkheid krijgt, wat kleur en originaliteit geeft.

In het brede assortiment van raamstickers vissen  vinden we ook visvellen, zodat u een mooie compositie aan de wand kunt maken naar uw smaak of behoefte. Visvellen van goudvissen, een- of meerkleurige vissen. Deze kunnen worden aangepast aan de muur en ook aan spiegels of ramen.

We hebben een grafisch ontwerpteam dat de Tenvinilo-catalogus voortdurend uitbreidt, zodat u uw ideale vis sticker kunt kopen. Maar als u het niet vindt, kunnen we ook een exclusief ontwerp voor u maken. Vraag het ons gewoon, neem contact met ons op en specificeer wat u wilt, een nieuw ontwerp of misschien de aanpassing van een bestaand ontwerp.

Alle producten in muurstickers vissen zijn van grote kwaliteit, zodat ze perfect in uw oppervlak integreren. U kunt kiezen uit meer dan 40 kleuren voor het eenkleurige sticker en het meerkleurige sticker heeft een uitstekende kleurkwaliteit, levendig en zeer duurzaam. Alle lijmproducten zijn bestand tegen de buitenkant en gemakkelijk te wassen met een vochtige doek.

Het is tijd om uw huis in te richten zoals het verdient, om de monotone muren achter te laten en een comfortabele ruimte te hebben. De vinyl- en visstickers zijn elegant, exclusief en origineel, zodat u een ultramodern huis heeft. Decoreren met decoratieve vinyls is eenvoudig, het zal een grote impact hebben op uw muren en tegen een betaalbare prijs, zonder de noodzaak van grote hervormingen of uitgaven.

Een grote verscheidenheid die je zeker zal houden, zeer kleurrijk om persoonlijkheid te geven aan uw muren en hebben een huis volledig gemaakt volgens uw persoonlijkheid. 

9 / 10

6 Beoordelingen

1-24 van 121 muurstickers