Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Mooie designs van Fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Roze Sterren

TenStickers. Muursticker Roze Sterren. Muursticker van verschillende tinten roze sterretjes, zodat u van een kale muur een mooie sterren hemel kunt maken.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Muursticker van verschillende tinten roze sterretjes, zodat u van een kale muur een mooie sterren hemel kunt maken. Heeft uw babykamer of kinderkamer nog een kale muur? Wilt u dat uw kind voor het slapen naar een sterrenhemel kan kijken? Deze sterretjes kunt u afzonderlijk van het fel afhalen en opplakken zoals u voor ogen heeft. De grootte van de sticker betreft het sticker fel niet individuele stickers.


De sterren hebben bij het formaat 15x17 cm een grootte van 3x2,8 cm en blijven bij een groter opgegeven formaat in dezelfde verhouding tot de grootte van het stickerblad. De grootte van de sterren bij het formaat 89x100 cm is 18x17 cm.

Onze vinyl stickers zijn van goede kwaliteit, makkelijk aan te brengen en laten geen restjes of schade achter bij verwijdering. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag via info@tenstickers.nl.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.