Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Dieren muursticker personaliseerbare zee illustratie

Gepersonaliseerd
TenStickers. Dieren muursticker personaliseerbare zee illustratie. Personaliseer de kinderkamer met deze muursticker met  een krab, zeeplanten en waterbellen en voeg de naam van uw kind aan het ontwerp toe. 10% korting bij inschrijving.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Personaliseer
Muursticker met karakteristieken uit de zee. Op het ontwerp zijn een krab, zeeplanten en waterbellen afgebeeld en kunt u personaliseren door een naam toe te voegen. De muurdecoratie sticker is perfect voor de kinderkamer. Voeg de naam van uw kind toe en de kinderkamer zal direct een stuk persoonlijker worden. De kinderkamer sticker kan ook op ramen, deuren en meubelen geplaats worden. Pas de afmetingen geheel naar eigen wens aan zodat het perfect aanlsuit in de ruimte. Door het gebruik van hoge kwaliteit vinyl zijn de stickers makkelijk aan te brengen, blijven ze lang plakken en laten ze geen sporen achter na verwijdering.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.