Black Discounts - November
Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Decoratieve tegel mozaïk sticker

TenStickers. Decoratieve tegel mozaïk sticker. Decoratieve muursticker met een mooie en kleurrijke mozaïk print dat jouw woning een speciale en excentrieke look zal geven!

Decoratieve muursticker met een mooie en kleurrijke mozaïk print dat jouw woning een speciale en excentrieke look zal geven! Sfeervol wonen met deze exotische woonaccessoires voor in uw interieur. Unieke vinyl stickers voor wie eens wat anders wil. Een sierrand, uitermate geschikt als keuken wanddecoratie of badkamer decoratie. De sticker is gemakkelijk aan te brengen en is watervast! 

Deze sticker kunt u gebruiken als tegelsticker voor afzonderlijke tegels door de afmetingen van de tegels in te voeren. Wilt u de sticker als een sierrand kopen? Voer dan de afmetingen van de gewenste muursticker sierrand in en het patroon wordt afgestemd op het formaat. Stickers die langer zijn dan 5 meter worden in meerdere delen geproduceerd.

TenStickers. Decoratieve tegel mozaïk sticker. Decoratieve muursticker met een mooie en kleurrijke mozaïk print dat jouw woning een speciale en excentrieke look zal geven!

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimale maatregelen voor dit product zijn 3 cm x 3 cm

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Informatie over Decoratieve tegel mozaïk sticker

Referentienummer: A8213

Beoordelingen van onze klanten Decoratieve tegel mozaïk sticker

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 19/02/2018 om 17:17 h

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.