Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Sticker Lichtschakelaar Spin

TenStickers. Sticker Lichtschakelaar Spin. Een creatief en origineel ontwerp van een decoratiesticker waarmee u alle lichtschakelaars en stopcontacten in huis kunt versieren!

Een creatief en origineel ontwerp van een decoratiesticker waarmee u alle lichtschakelaars en stopcontacten in huis kunt versieren! Bent u de saaie en gewone uitstraling van deze objecten in huis ook moe? Wacht dan niet en neem een kijkje binnen de collectie lichtschakelaar stickers. Ook geschikt voor kinderkamers, babykamers en speelkamers in huis. Onze stickers worden gemaakt van hoge kwaliteit vinyl, hierdoor zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen na. Alle stickers zijn te bestellen in 50 verschillende kleuren en elke gewenste afmetingen!

TenStickers. Sticker Lichtschakelaar Spin. Een creatief en origineel ontwerp van een decoratiesticker waarmee u alle lichtschakelaars en stopcontacten in huis kunt versieren!

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Sticker Lichtschakelaar Spin

Referentienummer: A5215

Beoordelingen van onze klanten Sticker Lichtschakelaar Spin

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 11/10/2020 om 16:27 h

Erg mooie kwaliteit stickers! Makkelijk aan te brengen op de muur, kleuren en afmetingen komen uitstekend overeen met hetgeen besteld is. Levering van de stickers conform vermelde levertijd op de site (in een vormvaste koker). Wij zijn fan!!

Geplaatst op 21/08/2018 om 09:48 h

'k Ben heel tevreden met mijn nieuwe stickers. Ze zijn allemaal in de badkamer aangebracht en 't staat erg leuk.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.