Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Mooie designs van Fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Kapper pictogrammen zelfklevende raamsticker

TenStickers. Kapper pictogrammen zelfklevende raamsticker. Decoratief eenvoudig aan te brengen raamvinyl overdrukplaatje voor esthetiek en modewinkel met weerhaakartikelen zoals tondeuse, scheerapparaat, kam, schaar en meer.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Gemakkelijk aan te brengen op raamvinyl overdrukplaatjes voor salonwinkels die zich bezighoudt met items zoals een kam, borstel, schaar en meer. 
Het kan worden gebruikt in barbersalonramen en zakelijke plaatsen die deze artikelen verkopen. U kunt elk item op elke gewenste positie toepassen. Ook kunt u het ontwerp in elke gewenste kleur verkennen. Kies uit een heleboel kleuren die we hebben en geniet van het ontwerp. De applicatie is heel eenvoudig met de instructie en je kunt een spatel kopen om je beter te helpen met de applicatie. Je kunt ook de applicatie kit kopen om je te helpen het toe te passen voor het beste resultaat. Onze ontwerpen zijn gemakelijk te verwijderen zonder resten achter te laten. Je kunt het op elke vlakke oppervlak plaatsen, al is het buiten of binnen!

Informatie over Kapper pictogrammen zelfklevende raamsticker

Referentienummer: A18303

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.